Buzz

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ ξανασυναντιούνται 16 χρόνια μετά το «Moulin Rouge!»

στα 10

Στην πιο πρόσφατη από τις εξαιρετικές βίντεο-συνεντεύξεις «Actors on Actors» του Variety, οι δύο ηθοποιοί μίλησαν για τη δουλειά τους και μοιράστηκαν τις (υπέροχες) αναμνήσεις τους από τα γυρίσματα του ανατρεπτικού μιούζικαλ.

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ ξανασυναντιούνται 16 χρόνια μετά το «Moulin Rouge!»

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Νικόλ Κίντμαν και ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ διανύουν μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της καριέρας τους.

Η πρώτη παρουσίασε πρόσφατα τρεις νέες ταινίες στο 70ό Φεστιβάλ Καννών (από τον Γιώργο Λάνθιμο μέχρι τη Σοφία Κόπολα και τον Τζον Κάμερον Μίτσελ) και ολοκλήρωσε δύο υψηλού προφίλ τηλεοπτικές παραγωγές, το «Big Little Lies» και το «Top of the Lake: China Girl» της Τζέιν Κάμπιον. Ο δεύτερος πραγματοποίησε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με το «Αμερικανικό Ειδύλλιο», επέστρεψε για το σίκουελ του εμβληματικού «Trainspotting», ενώ εμφανίζεται σε διπλό ρόλο στην τρίτη σεζόν του τηλεοπτικού «Fargo».

Διαβάστε ακόμη: «Νικόλ, να θυμάσαι ότι γυρίζουμε μια κωμωδία». Το Flix στη συνέντευξη Τύπου του Γιώργου Λάνθιμου

Nicole Kidman - Ewan McGregor 607

Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να βρεθεί καλύτερη συγκυρία για την επανασύνδεση των δύο ηθοποιών, 16 ολόκληρα χρόνια μετά την κινηματογραφική τους συνάντηση στο ανατρεπτικό μιούζικαλ του Μπαζ Λούρμαν, «Moulin Rouge!», το οποίο άνοιξε το Φεστιβάλ Καννών του 2001, δίχασε τους κριτικούς, αλλά προτάθηκε για οκτώ Οσκαρ και εκτόξευσε στα ύψη τη φήμη και τη δημοτικότητά τους.

Η Κίντμαν και ο ΜακΓκρέγκορ βρέθηκαν μαζί με αφορμή την πιο πρόσφατη από τις εξαιρετικές βίντεο-συνεντεύξεις της σειράς «Actors on Actors» του περιοδικού Variety, όπου μερικοί από τους πιο διάσημους και σημαντικούς σύγχρονους ηθοποιούς συναντιούνται on camera για να μοιραστούν τις εμπειρίες τους.

Nicole Kidman - Ewan McGregor 607

Στο συγκεκριμένο βίντεο που δημοσίευσε χτες το Variety, οι δύο ηθοποιοί μίλησαν για τις πιο πρόσφατες δουλειές τους, για τις διαφορές μεταξύ τηλεόρασης και σινεμά, ενώ παράλληλα μοιράστηκαν για πρώτη φορά με το κοινό τις αναμνήσεις τους από τις (υπέροχες) περιπέτειες που έζησαν στα γυρίσματα του «Moulin Rouge!».

Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το βίντεο παρακάτω.


Διαβάστε ακόμη

Nicole Kidman - Ewan McGregor 607