Φεστιβάλ / Βραβεία

Η Νικόλ Κίντμαν είναι πανκ στις πρώτες φωτογραφίες από το «How to Talk to Girls at Parties»

στα 10

Η Κίντμαν και η Ελ Φάνινγκ πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία που σκηνοθετεί ο Τζον Κάμερον Μίτσελ του «Hedwig and the Angry Inch», η οποία θα κάνει πρεμιέρα αυτές τις μέρες στο Φεστιβάλ Καννών.

Η Νικόλ Κίντμαν είναι πανκ στις πρώτες φωτογραφίες από το «How to Talk to Girls at Parties»

Με δύο ταινίες στο διαγωνιστικό τμήμα, το «The Killing of a Sacred Deer» του Γιώργου Λάνθιμου και το «The Beguiled» της Σοφία Κόπολα, τον δεύτερο κύκλο του «Top of the Lake» της Τζέιν Κάμπιον και το «How to Talk to Girls in Parties» του Τζον Κάμερον Μίτσελ, που θα προβληθεί εκτός συναγωνισμού, η Νικόλ Κίντμαν αποτελεί την αδιαμφισβήτητη σταρ του 70ού Φεστιβάλ Καννών.

Με το «How to Talk to Girls in Parties», o Μίτσελ («Shortbus») επιστρέφει στο σινεμά μετά το «Rabbit Hole» (που σηματοδότησε την πρώτη του συνεργασία με την Κίντμαν, χαρίζοντάς της μια υποψηφιότητα για Οσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου) και την επιτυχία του «Hedwig and the Angry Inch» στο Μπρόντγουεϊ, διασκευάζοντας το ομώνυμο διήγημα του Νιλ Γκέιμαν για δύο αγόρια που ανακαλύπτουν πως η υπόθεση «κορίτσια» είναι πιο δύσκολη απ' ότι φαντάζονται.

Διαβάστε ακόμη: Elle Fanning fanning a rock. Elle Fanning fanning The Rock. Δείτε το πιο αστείο βίντεο της ημέρας

How to Talk to Girls at Parties 607

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κίντμαν υποδύεται μια εκκεντρική επιχειρηματία από το χώρο της μόδας και της μουσικής η οποία παίρνει υπό την προστασία της ένα μυστηριώδες εξωγήινο κορίτσι (Ελ Φάνινγκ) που διασχίζει τον γαλαξία αλλά αποκόβεται από τους συνταξιδιώτες της και προσγειώνεται σε ένα προάστιο του Λονδίνου.

Η επίσημη σύνοψη των Καννών περιγράφει την ταινία ως μια ιστορία για τη γέννηση της πανκ, τον ενθουσιασμό του πρώτου έρωτα και το μεγαλύτερο μυστήριο του σύμπαντος: το πώς να μιλάς στο κορίτσια στα πάρτι.

Και ίσως δεν υπάρχει πιο ιδανικός σκηνοθέτης για να επιτύχει αυτόν τον αλλόκοτο συνδυασμό μουσικής εξτραβαγκάντζας, επιστημονικής φαντασίας και ιστορίας ενηλικίωσης από τον Μίτσελ, ο οποίος είχε χτυπήσει φλέβα χρυσού με το υπέροχο και φαινομενικά αντίστοιχα εξωφρενικό «Hedwig and the Angry Inch».

To 70ό Φεστιβάλ Καννών διεξάγεται φέτος από τις 17 μέχρι και τις 28 Μαΐου. Τo Flix θα βρίσκεται εκεί για ενημέρωση κάθε λεπτό για όσα θα συμβούν εντός και εκτός των σκοτεινών αιθουσών. Διαβάστε περισσότερα στο ειδικό του τμήμα, αφιερωμένο στο Φεστιβάλ Καννών, που ανανεώνεται συνεχώς.

How to Talk to Girls at Parties 607