Industry

Η εταιρεία παραγωγής της Νικόλ Κίντμαν, Blossom Films, υπογράφει συμβόλαιο με την Amazon Studios

στα 10

Και μάλιστα πρόκειται για μια συμφωνία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

Η εταιρεία παραγωγής της Νικόλ Κίντμαν, Blossom Films, υπογράφει συμβόλαιο με την Amazon Studios

Η Νικόλ Κίντμαν και η εταιρεία παραγωγής της Blossom Films, έκλεισαν συμβόλαιο πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με την Amazon Studios, κάτω από το οποίο θα κάνουν την παραγωγή σε ταινίες σε τηλεοπτικές σειρές για την ψηφιακή πλατφόρμα. H Blossom Films είναι η εταιρεία παραγωγής της πετυχημένης σειράς του ΗΒΟ «Big Little Lies», αλλά και την σειρά του Ντέιβιντ Ε. Κέλι «The Undoing», πάλι για το HBO.

Η Τζένιφερ Σαλκ, διευθύντρια της Amazon Studios, δήλωσε πως «η Νικόλ είναι μια τόσο εξαιρετική ηθοποιός όσο και παραγωγός. Καταλαβαίνει πως επικεντρωνόμαστε στο να φέρουμε εθιστική, διασκεδαστική και συναρπαστική τηλεόραση στους πελάτες του Prime Video, καθώς και ταινίες οι οποίες θα αγαπήσει το κοινό του κινηματογράφου.»

Διαβάστε ακόμα: Η Νικόλ Κίντμαν είναι ένα από τα 100 επιδραστικά πρόσωπα του 2018 για το TIME

Η Κιντμαν πρόσθεσε επίσης πως «είμαι ενθουσιασμένη που θα ξεκινήσω συνεργασία με την Τζεν Σαλκ και την ομάδα της στην Amazon. O στόχος μας στο Blossom Films είναι να δημιουργούμε σημαντικό και διασκεδαστικό περιεχόμενο σε όλες τις πλατφόρμες, και δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερους συνεργάτες με τους οποίους θα το πετύχω αυτό.»

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία ανακοίνωση για το τι ταινίες και σειρές θα κάνει παραγωγή το στούντιο της Κιντμαν για την Amazon Studios. Τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του «Big Little Lies» ήδη βρίσκονται καθ’ οδόν και η σειρά θα κάνει την πρεμιέρα της στο HBO μέσα στο 2019.

Διαβάστε περισσότερα: