Buzz

Η Νικόλ Κίντμαν αγαπά τις γάτες της. Οι γατόφιλοι του internet όμως έχουν αντιρρήσεις

στα 10

Η φιλόζωη ηθοποιός βρέθηκε κατηγορούμενη για τις γατίσιες επιλογές της. Γιατί αυτός είναι ο κόσμος στον οποίο ζούμε.

Η Νικόλ Κίντμαν αγαπά τις γάτες της. Οι γατόφιλοι του internet όμως έχουν αντιρρήσεις
Η Νικόλ και μια (δανεική) γάτα στο «Practical Magic»

Η Νικόλ Κίντμαν είναι φιλόζωη κι έχει δυο γάτες την Τζίντζερ και την Σνόου τις οποίες δυσκολεύεται να αποχωριστεί. Μάλιστα μερικές φορές τις παίρνει μαζί της στα φεστιβάλ όπως πέρσι στο Τέλιουράιντ όπου βρέθηκε για την πρεμιέρα του «Destroyer».

Μερικές φορές μάλιστα όταν βγαίνει στην φύση για περπάτημα, τις παίρνει κι εκεί μαζί της, σε μια ειδική τσάντα μεταφοράς όπως δήλωσε πρόσφατα σε μια συνέντευξή της. «Τις έχετε δει; Είναι μια τσάντα μεταφοράς για γάτες κι έχει ένα παράθυρο από το οποίο βγάζει το κεφαλι της για να βλέπει. Είναι ευάερο και βολικό και λατρεύουν να πηγαίνουν βόλτες σε αυτό» είπε ανάμεσα σε άλλα η Νικόλ.

Δείτε κάτι πιο σόβαρο: Πώς είναι ο νέος, 2ος κύκλος «Big Little Lies»;

View this post on Instagram

“Can I come too?”

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on

Η Τζίντζερ σε μια βαλίτσα. Σόκ;

Αλλά οι ειδικοί για τις γάτες (κι όπως μπορείτε να φανταστείτε υπάρχουν πολλοί από αυτούς εκεί έξω) αντιμετώπισαν τις δηλώσεις της με αντιδρασεις που ξεκινούν από τον σκεπτικισμό και καταλήγουν στην απέχθεια, καθώς σύμφωνα με πολλούς από αυτούς ένας τέτοιος τρόπος για να ταξιδεύει μια γάτα της προκαλεί στρες και θα πρέπει να αποφεύγεται εκτός από τις περιπτώσεις που είναι απολύτως απαραίτητο.

Αλλες υποστηρικτικές φωνές δηλώνουν ότι κάθε γάτα είναι διαφορετική κι ότι η Τζίντζερ κι η Σνόου μπορεί όντως να ευχαριστιούνται τις βόλτες στο σακίδιό τους, αλλά το σίγουρο είναι ότι η απόπειρα της Νικόλ να προσθέσει μια χαριτωμένη λεπτομέρεια σε μια συνέντευξή της την έριξε σε ένα ηθικό ναρκοπέδιο από το οποίο η εικόνα της βγήκε -ταιριαστά αφού μιλάμε για γάτες- γρατζουνισμένη.

View this post on Instagram

Sister bond ❤️

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on

Δείτε κι αυτό: «On the Rocks»: Επιχειρηματίας έδιωξε τα γυρίσματα της Σοφία Κόπολα και του Μπιλ Μάρεϊ από τη γειτονιά της