Buzz

Ποια γυναίκα ηθοποιός διεκδικεί το ρόλο του επόμενου... Τζέιμς Μποντ;

στα 10

Oσο ο κόσμος ακόμα διαπραγματεύεται αν είμαστε έτοιμοι για έναν μαύρο Τζέιμς Μποντ, μία γυναίκα ηθοποιός βάζει υποψηφιότητα για το ρόλο...

Ποια γυναίκα ηθοποιός διεκδικεί το ρόλο του επόμενου... Τζέιμς Μποντ;

Πολλά έχουν ακουστεί για το ποιος θα διαδεχθεί τον Ντάνιελ Κρεγκ στον εμβληματικό ρόλο του πράκτορα 007, όπως επίσης και για το πότε θα γίνει αυτό - είναι έτοιμος να παραιτηθεί, ή θα κάνει μερικούς Μποντ ακόμα; Πολλοί οι μνηστήρες-διάδοχοι: από τον Τομ Χίντλστον που μοιάζει να αρέσει σε όλους, τον Χιου Τζάκμαν, του οποίου το όνομα ακούγεται χρόνια τώρα, τον Ντάμιεν Λιούις που είχε αποκτήσει αρκετή φόρα λόγω της δημοτικότητας του «Homeland», μέχρι την (δυστυχώς ακόμα, στις μέρες μας, διχαστική κι αμφιλεγόμενη) πρόταση του Ιντρις Ελμπα που θα μοίραζε διαφορετικά την τράπουλα στην ιστορία του πιο suave κινηματογραφικού κατασκόπου.

Διαβάστε ακόμη: Τέλος ο Τζέιμς Μπόντ για τον Ντάνιελ Κρεγκ;

Και μπορεί οι bookers του Λονδίνου να συνεχίζουν να καταθέτουν προβλέψεις και να μας δίνουν στατιστικά των προτεινόμενων πρωταγωνιστών για το ρόλο, όμως να που όλα τα στοιχήματα είναι στον αέρα - σήμερα μία γυναίκα ηθοποιός δηλώνει πρόθυμη για να αναλάβει το ρόλο. Κι αυτό κι αν θα ήταν ανατρεπτική, τολμηρή και παιχνιδιάρικη απόφαση για τη συνέχεια και την εξέλιξη του μύθου.

Η Τζίλιαν Αντερσον άκουσε το όνομά της να γυρίζει στη ρουλέτα προτάσεων για τον επόμενο Τζέιμς Μποντ, σε μια καμπάνια που ξεκίνησαν οι φανς στο Ιντερνετ, με το hashtag #NextBond.

Και γιατί όχι;

Η ίδια απάντησε με ένα tweet:

Gillian Anderson 607 Bond 2

Gillian Anderson 607 Bond

Διαβάστε περισσότερα: