Buzz

Η Σάντρα Μπούλοκ (δεν) βλέπει το τέλος του κόσμου, στο αγωνιώδες πρώτο τρέιλερ του «Bird Box»

στα 10

Το εξαιρετικά υποσχόμενο, μετα-αποκαλυπτικό θρίλερ επιβίωσης που σκηνοθετεί η Δανή Σουζάνε Μπίερ θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix.

Η Σάντρα Μπούλοκ (δεν) βλέπει το τέλος του κόσμου, στο αγωνιώδες πρώτο τρέιλερ του «Bird Box»

Μια ταινία που κάποτε σίγουρα θα βλέπαμε στις αίθουσες σε όλο τον κόσμο, ως ένα υποψήφιο μπλοκμπάστερ, το «Bird Box» είναι ένα ενδεικτικό παράδειγμα των όλο και πιο φιλόδοξων πρωτότυπων παραγωγών του Netflix.

Βασισμένη στο ομώνυμο μετα-αποκαλυπτικό μυθιστόρημα του Τζος Μάλερμαν, το «Bird Box» εκτυλίσσεται σε έναν κόσμο όπου μια μυστηριώδης δύναμη έχει αποδεκατίσει τον πληθυσμό του πλανήτη κι όπου μόνο ένα πράγμα είναι σίγουρο: αν δεις την πηγή του κακού, είσαι καταδικασμένος να οδηγηθείς στην αυτοκτονία. Αντιμετωπίζοντας το άγνωστο, η Μάλορι βρίσκει αγάπη, ελπίδα και ένα νέο ξεκίνημα, μόνο και μόνο για να δει τα πάντα να ανατρέπονται. Τώρα πρέπει να διαφύγει με τα δυο της παιδιά, ακολουθώντας την επικίνδυνη πορεία ενός ποταμού με προορισμό το μοναδικό μέρος που ίσως μπορεί να τους προσφέρει καταφύγιο. Αλλά για να επιβιώσουν, θα πρέπει να πραγματοποιήσουν το επικίνδυνο αυτό ταξίδι με τα μάτια κλειστά.

Διαβάστε ακόμη: O «Πινόκιο» του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο ζωντανεύει στο Netflix

Bird Box 607

Εκ πρώτης όψεως, η υπόθεση φέρνει στο μυαλό ένα άλλο μετα-αποκαλυπτικό θρίλερ επιβίωσης, το πρόσφατο «Ενα Ησυχο Μέρος» του Τζον Κραζίνσκι, με την όραση να αντικαθιστά κατά κάποιον τρόπο την ομιλία, αξίζει να αναφερθεί ωστόσο ότι το βιβλίο στο οποίο βασίζεται το «Bird Box» εκδόθηκε το 2014 και η μεταφορά του βρίσκεται στα σκαριά ήδη από τότε.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Δανή Σουζάνε Μπίερ («After the Wedding», «The Night Manager»), το σενάριο ο Ερικ Χάισερερ («Arrival»), ενώ το εντυπωσιακό καστ συμπληρώνουν οι Σάρα Πόλσον, Τζον Μάλκοβιτς, Τρεβάντε Ρόουντς («Moonlight»), Τομ Χολάντερ και Τζάκι Γουίβερ.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix (αλλά και σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες της Αμερικής) στις 21 Δεκεμβρίου, και μπορείτε να δείτε το πρώτο, ομολογουμένως αγωνιώδες, τρέιλερ στο βίντεο παρακάτω.


Διαβάστε ακόμη

Bird Box 607