Buzz

Τζορτζ Κλούνεϊ & Ντάνι Ντε Βίτο: όταν οι άντρες πίνουν καφέ

στα 10

Ο Ντάνι Ντε Βίτο είναι απλά ένας μικρός θεός στο νέο διαφημιστικό της Nespresso (σε σκηνοθεσία Γκραντ Χίσλοβ και με διευθυντή φωτογραφίας τον Φαίδωνα Παπαμιχαήλ). Δείτε τον.

Τζορτζ Κλούνεϊ & Ντάνι Ντε Βίτο: όταν οι άντρες πίνουν καφέ

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ είναι εδώ και χρόνια το πρόσωπο της Nespresso, πουλώντας κούπες καφέ και τις ατάκες του ως αναπόσπαστο κομμάτι της γοητείας και της επιτυχίας του με τις γυναίκες. Καθώς όμως το σούφρωμα του μετώπου, το βλέμμα και το έτοιμο one-liner κάποια στιγμή παλιώνουν, η διαφημιστική εταιρία McCann προμοτάρει τη Nespresso στην Αμερική με νέο concept.

Τα νέα διαφημιστικά του διάσημου καφέ φέρνουν ενισχύσεις: οι Τζακ Μπλακ και Ντάνι Ντε Βίτο να ενώνουν δυνάμεις με τον Χολιγουντιανό μεσήλικα γόη και δίνουν μία κωμική, δική τους νότα στα σενάρια.

nespresso clooney devito 607

Ο Τζακ Μπλακ είναι μια χαρά, αλλά ο Ντάνι Ντε Βίτο είναι ένας μικρός θεός. Στο φιλμάκι «Training Day» ερμηνεύει έναν κομπάρσο που συνειδητοποιεί ότι δεν κάθεται με τα δημοφιλή παιδιά στο διάλειμμα των γυρισμάτων (και για αυτό δε σταυρώνει γυναίκα) και αναθέτει στον Κλούνεϊ να του κάνει make over ώστε να μπορεί να πίνει Nespresso.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γκραντ Χίσλοβ («The Men Who Stare at Goats»), ενώ τη διεύθυνση φωτογραφίας ο Φαίδωνας Παπαμιχαήλ.

Δείτε τον:

.

Kι εδώ του Τζακ Μπλακ:

.

Δείτε περισσότερα: