Buzz

«The Neon Demon» του Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν. Φάτε μάτια.

στα 10

Ωρα να δείτε το ομορφότερο πράγμα στο «Neon Demon»: την εναρκτήρια σεκάνς των τίτλων.

«The Neon Demon» του Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν. Φάτε μάτια.

«Η καινούρια ταινία του Δανού σκηνοθέτη είναι μια απόλαυση που καταναλώνεται με τα μάτια. Ακόμη κι αν πολλοί, αναμενόμενα, θα βρουν πως δεν "τρώγεται" με τίποτα.» Αυτά γράφαμε βλέποντας το «The Neon Demon» του Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν στο Φεστιβάλ Καννών, μια ταινία που στηρίζεται στο μότο: «Η ομορφιά δεν είναι τα πάντα. Είναι το μόνο πράγμα» και που το υπακούει ως την τελευταία της ρανίδα. Μια πανέμορφη φούσκα - και πανέμορφη και φούσκα.

Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για το «The Neon Demon» - Στη νέα ταινία του Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν, η ομορφιά είναι τα πάντα

Από το πρώτο δευτερόλεπτο της ταινίας, την έναρξη των τίτλων αρχής, το ταλέντο του Ρεφν για την αισθητική, η χρωματική του παλέτα, το glossy ύφος, η αγάπη για τον εντυπωσιασμό, η αλαζονεία όπως αποτυπώνεται στο μονόγραμμά του στο κάτω μέρος της οθόνης, έγιναν προφανή με τρόπο εντυπωσιακό - και το φιλμ συνέχισε πάνω-κάτω στον ίδιο τόνο. Απολαύστε τώρα στο βίντεο που ακολουθεί τους τίτλους αρχής του «The Neon Demon» και νιώστε το πυροτέχνημα. Παρακάτω και η καινούρια αφίσα της ταινίας, ένα ελαφρώς σαδιστικό κλείσιμο... ματιού. Το «The Neon Demon» στολίζεται για τις ελληνικές αίθουσες για τις 13 Οκτωβρίου.

Περισσότερο «Neon Demon»:

neon demon poster 607