Buzz

Νέο τρέιλερ, νέες φωτογραφίες από το «The Hobbit: An Unexpected Journey»

στα 10

Γιορτάζοντας την εβδομάδα Τόλκιν (ναι είναι αυτή που διανύουμε) ο Πίτερ Tζάκσον μας κάνει δώρο, μερικά καλούδια από την πρώτη ταινία της νέας τριλογίας του.

Νέο τρέιλερ, νέες φωτογραφίες από το «The Hobbit: An Unexpected Journey»

Στις 22 Σεπτεμβρίου, γιορτάζουμε τα γενέθλια τόσο του Μπίλμπο Μπάγκινς, όσο και του Φρόντο, κάτι που μεταμορφώνει τη μέρα σε κάτι σαν εθνική γιορτή των Χόμπιτ και δίνει την ευακιρία στον σκηνοθέτη του «The Hobbit» να προωθήσει λίγο ακόμη το πρώτο μέρος της τριλογίας του.

Ετσι στο καινούριο χορταστικό τρέιλερ του φιλμ που μόλις αποκαλύφθηκε, έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε κάμποσα καινούρια πλάνα, να πάρουμε μια ιδέα για το πως συγκεντρώνονται όλοι αυτοί οι νάνοι στη Μέση Γη και ποια θα είναι η αποστολή που ο Μπίλμπο και η παρέα του θα πρέπει να φέρουν εις πέρας.

Επικό και μεγαλοπρεπές, θεαματικό όσο ακριβώς περιμένεις, αλλά και με μια δόση χιούμορ που δεν ήταν εμφανής από την αρχή, κάνει την αναμονή για την έξοδο της ταινίας στις αίθουσες, στις 14 Δεκεμβρίου, να δείχνει ακόμη πιο μεγάλη και μας πείθει ότι η απόφαση του Τζάκσον να μετατρέψει αυτό που αρχικά θα ήταν μία μόνο ταινία σε τρεις, μοιάζει δικαιολογημένη.

Αν όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί κι εμείς, όπως προφανώς κι αυτός, δεν θέλουμε να αποχωριστούμε το μαγικό σύμπαν του Τόλκιν τόσο σύντομα.


Διαβάστε περισσότερα για το «Hobbit» εδώ.