Buzz

Νέο trailer για τον «Hugo»

στα 10

Δεν είναι τόσο τα νέα πλάνα, όσο η διαφορετική ατμόσφαιρα: το δεύτερο τρέιλερ για το «Hugo», τη νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε παρουσιάζει την ταινία που πραγματικά θέλουμε να δούμε!

Νέο trailer για τον «Hugo»

Ενώ το πρώτο τρέιλερ έκανε το «Hugo» να μοιάζει με μια παιδική τελλή κωμωδία, πλούσια και πολύπλοκη αλλά σεναριακά μονοδιάστατη, αυτή εδώ η δεύτερη ματιά αποκαλύπτει κάτι που πείθει ότι πρόκειται για μια ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε: σκοτάδι, απώλεια, μια μεγάλη αποστολή, μια προσπάθεια επαφής με το παρελθόν, ένα ταξίδι: ένας υπέροχος συνδυασμός περιπέτειας και προσωπικής μνήμης.

Πρώτη 3D ταινία για τον Μάρτιν Σκορσέζε, το «Hugo» είναι βασισμένο στο βραβευμένο «The Invention of Hugo Cabret» του Μπράιαν Σέλζνικ, το οποίο κυκλοφόρησε το 2007 για να ανοίξει μια νέα εποχή στην παιδική φανταστική λογοτεχνία, το φιλμ του Σκορσέζε αφηγείται την ιστορία ενός ορφανού αγοριού που ζει μια μυστική ζωή μέσα στους τοίχους του μετρό του Παρισιού. Εκεί, με συνεργό ένα εκκεντρικό κορίτσι αναζητά την απάντηση στο μυστήριο του χαμένου του πατέρα και μιας κλειδαριάς σε σχήμα καρδιάς που, όμως, δεν φαίνεται να διαθέτει κλειδί.

Η ταινία θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες στις 23 Νοεμβρίου, με πρωταγωνιστές τους Τζουντ Λο, Κλόε Μόρετζ, Σάσα Μπαρόν Κοέν, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Ρέι Γουίνστον, Κρίστοφερ Λι και τον Εϊσα Μπάτερφιλντ στο ρόλο του Χιούγκο.

Διαβάστε περισσότερα για την ταινία και δείτε το πρώτο τρέιλερ εδώ

Δείτε τον Μάρτιν Σκορσέζε να παρουσιάζει ο ίδιος το «Hugo»