Buzz

Νέο πρότζεκτ για τον Μπεν Αφλεκ, νέα συνεργασία με τον Ντένις Λεχέιν

στα 10

Διπλή επιστροφή στις ρίζες για τον Μπεν Αφλεκ: μετά το οσκαρικό «Argo», ο σκηνοθέτης γυρίζει πίσω στην «πληγωμένη» γενέτειρα Βοστώνη και στον συγγραφέα με τον οποίο έκανε την πρώτη του ταινία.

Νέο πρότζεκτ για τον Μπεν Αφλεκ, νέα συνεργασία με τον Ντένις Λεχέιν

Ο Μπεν Αφλεκ αποφάσισε με ποιο πρότζεκτ θέλει να ακολουθήσει στην οσκαρική επιτυχία της «Επιχείρησης: Argo». Κι αυτό θα τον φέρει πίσω από το Χόλιγουντ στην αγαπημένη του πληγωμένη από το πρόσφατο τρομοκρατικό χτύπημα Βοστώνη, αλλά και σε μία συνεργασία με έναν συγγραφέα που του χάρισε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο.

Το βιβλίο του Ντένις Λεχέιν «Gone Baby Gone» έδωσε το έναυσμα στον Αφλεκ να περάσει πίσω από την κάμερα και τον ανέδειξε άμεσα σε σκηνοθέτη που άξιζε την προσοχή μας (πολύ περισσότερο από μερικές ερμηνευτικές του επιλογές!).

Ξανά βιβλίο του Λεχέιν λοιπόν επιλέγει ο Αφλεκ. Το «Live By Night» είναι ένα γκανγκστερικό δράμα που λαμβάνει χώρο στη Βοστώνη την εποχή της ποτοαπαγόρευσης και καλείται να τεστάρει το ταλέντο του Αφλεκ σε μία ρετρό ταινία εποχής. Ο Αφλεκ μάλιστα θα πρωταγωνιστήσει στο ρόλο του ήρωα που αναδεικνύεται από τα γκέτο της πόλης στα μεγάλα της σαλόνια, διακινώντας ρούμι.

Κάθε βιβλίο του Λεχέιν που έχει μεταφερθεί στον κινηματογράφο (από το «Σκοτεινό Ποτάμι», μέχρι «Το Νησί των Καταραμένων») έχει οδηγήσει σε μία μεγάλη καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία - κι αυτό γιατί υπάρχει έντονη δραματουργία και ενδιαφέροντες χαρακτήρες ήδη από το χαρτί.

Οπότε ας δούμε τι θα αποφέρει η νέα αυτή συνεργασία και ποιους άλλους συνεργάτες θα επιλέξει αυτό το δίδυμο να φέρει στην ομάδα.

Περισσότερος Μπεν Αφλεκ εδώ.