Buzz

«Η έλλειψη κεντρικής θέρμανσης». Νέο clip από το «W.E.»

στα 10

Με μια ακόμη Χρυσή Σφαίρα στη Συλλογή της (αν κι όχι για τις κινηματογραφικές ικανότητές της) η Μαντόνα είναι μάλλον ευχαριστημένη αυτές τις μέρες. Γι αυτό μας επιτρέπει να δούμε ένα ακόμη κλιπ από το καινούριο σκηνοθετικό της πόνημα.

«Η έλλειψη κεντρικής θέρμανσης». Νέο clip από το «W.E.»

Δεν είμαστε σίγουροι τι θα σκέφτεται ο σύζυγος του Ελτον Τζον βλέποντας το κλιπ, αλλά η βράβευση της Ματζ στις Χρυσές Σφαίρες και η νευρική κρίση του Ντέιβιντ Φέρνις, έκαναν την στιγμή ιδανική για να έρθει ξανά στην επικαιρότητα το «W.E.» της Μαντόνα για την σχέση της Αμερικανίδας Γουόλις Σίμπσον με τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου Εδουάρδο τον Ογδοο, που του στέρησε το στέμμα.

Με την έξοδο της ταινίας στις αίθουσες της Αγγλίας να πλησιάζει, έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντιμετωπίσει το βρετανικό κοινό την καινούρια απόπειρα της τραγουδίστριας και ηθοποιού να καθιερωθεί ως σκηνοθέτης. Οι Άγγλοι κριτικοί στην πρώτη προβολή του φιλμ στην Βενετία δεν υπήρξαν ιδιαίτερα ευγενικοί, αλλά οι βασιλείς και ειδικά η πιο ρομαντική τους πλευρά πάντα έβρισκε μια θέση στην καρδιά των Βρετανών θεατών.

Στο κλιπ που ακολουθεί, δείτε μια πρώτη συνάντηση κι έναν γεμάτο υπονοούμενα διάλογο της Γουόλις με τον Εδουάρδο, στην διάρκεια ενός χορού και θαυμάστε τα κοστούμια και τα σκηνικά. Μια που κάπου εκεί, εξαντλείται και το ενδιαφέρον της ταινίας...