Buzz

Νεκρός βρέθηκε ο πρωταγωνιστής του «Glee» Κόρι Μοντίθ

στα 10

Νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στο Βανκούβερ βρέθηκε χθες Σάββατο ο 31χρονος Κόρι Μοντίθ, ο πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς «Glee».

Νεκρός βρέθηκε ο πρωταγωνιστής του «Glee» Κόρι Μοντίθ

O θάνατος του Κόρι Μοντίθ, του γόη «Φιν Χάντσον» στην επιτυχημένη σειρά «Glee» του καναλιού FOX, έχει σοκάρει όλο τον κόσμο. Χθες Σάββατο, ο 31χρονος ηθοποιός δεν κατέβηκε για το αναμενόμενο check out του στο Fairmont Pacific Rim ξενοδοχείο του Βανκούβερ όπου έμενε από τις 6 Ιουλίου, το προσωπικό τον αναζήτησε, και τον βρήκε νεκρό στο δωμάτιό του.

Από τις κάμερες του ξενοδοχείου διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός πρωταγωνιστής είχε κάποια στιγμή κόσμο στο δωμάτιό του το βράδυ της Παρασκευής, με τους οποίους όμως βγήκαν μαζί. Σύμφωνα με τον διευθυντή του ξενοδοχείου, οι κάμερες κατέγραψαν ότι ο Μοντίθ επέστρεψε αργά το πρωί στο δωμάτιό του μόνος του.

Η αστυνομία του Βανκούβερ δήλωσε ότι ο λόγος του θανάτου του δεν είναι εμφανής, αλλά απέκλεισε την περίπτωση ανθρωποκτονίας.

Η επίσημη αυτοψία θα γίνει τη Δευτέρα. Δεν είναι κρυφό όμως ότι όλοι μιλούν για υπερβολική δόση ναρκωτικών. Ο Μοντίθ είχε άλλωστε μπει σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης τον περασμένο Μάρτιο, όταν η μητέρα του και οι φίλοι του τον πίεσαν να αντιμετωπίσει τους δαίμονές του.

Ο ίδιος ήταν πάντα ειλικρινής στον Τύπο για τον εθισμό του. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό People το 2011, ομολόγησε ότι ξεκίνησε τα ναρκωτικά στα 13 του χρόνια και μπήκε πρώτη φορά για αποτοξίνωση στα 19.

Πριν από λίγη ώρα ο εκπρόσωπος Τύπου του επιβεβαίωσε το θάνατό του στους δημοσιογράφους. «Μετά λύπης μας επιβεβαιώνουμε το νέο του θανάτου του Κόρι. Βρισκόμαστε σε βαθύ σοκ και πένθος για τον τραγικό χαμό του...»

1

Φυσικά τα social media έχουν πάρει φωτιά. Οι πρώτες αντιδράσεις της showbiz έχουν κατατεθεί με 140 χαρακτήρες:

Μαρκ Σέιλινγκ (ο κολλητός και συμπρωταγωνιστής του στο «Glee»): «Οχι....»

Ιγκμπαλ Θίμπα (ο Γυμνασιάρχης του «Glee»): «Ω Θεέ μου. Ο Κόρι μου...»

Κριστίν Τσένογουεθ: «RIP Κόρι Μοντίθ. Θα σε αγαπάμε πάντα...»

3

Τέιλορ Σουίφτ: «Εχω μείνει άναυδη. Και για τον χειρότερο λόγο...»

Τζέιμι Μπειλ: «Συντετριμμένος με τα νέα για τον Κόρι. Εύχομαι να είναι ψέματα...»

2H συμπρωταγωνίστρια και σύντροφός του Λία Μισέλ δεν έχει ακόμα κάνει δηλώσεις

Σοφία Μπους: «Τον είδα πριν λίγες εβδομάδες στην Νέα Υόρκη και έμοιαζε τόσο ευτυχισμένος. Η καρδιά μου είναι ραγισμένη...»

Τζέιμι Αλεξάντερ: «RIP Κόρι Μοντίθ. Γλυκό παιδί. Εφυγες πάρα πολύ νωρίς φίλε μου...»

Κλόι Μόριτζ: «Μόλις έμαθα για τον Κόρι Μοντίθ. Αναπαύσου εν ειρήνη. Προσεύχομαι να έχουν δύναμη οι κοντινοί σου άνθρωποι...»

Κέβιν Ζίγκερς: «Δεν έχω χάσει πιο κοντινό μου άνθρωπο. Νομίζω ότι έχει γίνει κάποιο λάθος...»

Τζέιμι Κινγκ: «Δεν έχω λόγια “#CoryMonteith. Αναπαύσου εν ειρήνη. Τις πιο θερμές μου σκέψεις και προσευχές στην οικογένεια και τους φίλους σου...»

4

Ράμερ Γουίλις: «Είμαι ειλικρινά συντετριμμένη με τα νέα του Κόρι. Ενα τόσο ταλαντούχο και γλυκό παιδί...»

Τερέσα Πάλμερ: «Θεέ μου είμαι τόσο σοκαρισμένη με το θάνατο του Κόρι. Προσευχές σε όλους τους αγαπημένους του ανθρώπους.»

Λανς Μπας: «Συντετριμμένος για τον Κόρι - ένα τόσο καταπληκτικό τύπο! Ολες οι σκέψεις μου για την οικογένειά του...»

Σάιμον Κέρτις: «Ω Θεέ μου ο Κόρι Μοντίθ. Ο Θεέ μου. Σοκαριστικό και τόσο τόσο στενάχωρο. Ω Θεέ μου...»

Tags: GLEE