Buzz

Νεκρό, ερωτευμένο αγόρι. Τρέιλερ για το «Warm Bodies»

στα 10

Ο σκηνοθέτης του «Χυμαδιό» και του «50/50» μεταμορφώνει τον Νίκολας Χολτ του «Για Ενα Αγόρι» σε ένα ζόμπι που εκτός από μυαλά, θέλει και λίγη αγάπη.

Νεκρό, ερωτευμένο αγόρι. Τρέιλερ για το «Warm Bodies»

Βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Αιζακ Μάριον, το φιλμ είναι σύμφωνα με τον σκηνοθέτη του Τζόναθαν Λιβάιν «ένα υπαρξιακό ρομάντζο με ζόμπι. Ναι μπορεί να ακούγεται ανόητο βαλμένο σε λέξεις, αλλά διάβασα το βιβλίο και ερωτεύτηκα αμέσως» λέει. «Με ενθουσίασε το ύφος του μαγικού ρεαλισμού που το διακρίνει ο λεπτός κοινωνικός σχολιασμός που το διατρέχει, καθώς και το μείγμα δράσης και αγάπης που το κάνει διαφορετικό απ΄ οτιδήποτε είχα διαβάσει και το μεταμορφώνει σε μια βάση που σου επιτρέπει να στήσεις πάνω της μια σειρά από ενδιαφέρουσες, σοβαρές θεματικές».

Η ιστορία του «Warm Bodies» είναι αυτή ενός νεαρού που μεταμορφώνεται σε ζόμπι μετά από μια επιδημία, αλλά που διατηρεί κάτι από την ανθρώπινη υπόσταση του, τις ηθικές του αναστολές και που ερωτεύεται μια θνητή, η οποία μάλιστα είναι η κόρη ενός από τα θύματά του.

«Η μεγαλύτερη πρόκληση είναι να κάνουμε τους θεατές να νοιαστούν γι αυτό τον ήρωα, που με κάποιο τρόπο είναι κι αυτός θύμα» λέει ο Λιβάιν. «Εχει μεταμορφωθεί σε κινούμενο πτώμα από μια επιδημία, αλλά στην διάρκεια του φιλμ μέσα από τη γνωριμία του με αυτή την κοπέλα, μαθαίνει ξανά τις σημαίνει να είσαι άνθρωπος».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένας απέθαντος ερωτεύεται μια θνητή, αλλά αντίθετα από τον Εντουαρτ του «Twilight», ο οποίος εκτός από τη δίψα του για αίμα, το μεγαλύτερο πρόβλημα του ήταν ότι λαμπύριζε στο φως, ένα ζόμπι, δεν είναι ακριβώς υλικό για γάμο.

Σίγουρα πάντως, με το «Walking Dead» να συνεχίζει την θριαμβευτική του πορεία στην τηλεόραση και τον Μπραντ Πιτ να συναντά κι εκείνος ζόμπι στην επερχόμενη ταινία του «World War Z», κανείς δεν μπορεί να πει ότι οι νεκροζώντανοι δεν είναι στην μόδα. Κι αυτός του «Warm Bodies», δείχνει να είναι απρόσμενα διαφορετικός.

Δείτε το τρέιλερ.


Tags: Warm Bodies