Buzz

O Νιλ Μπλόμκαμπ θέλει να προωθήσει τις ταινίες του μέσω της πλατφόρμας του Steam

στα 10

Ο Νιλ Μπλόμκαμπ πιστεύει πως με αυτό τον τρόπο οι ταινίες του θα κερδίσουν μεγαλύτερο κοινό.

O Νιλ Μπλόμκαμπ θέλει να προωθήσει τις ταινίες του μέσω της πλατφόρμας του Steam

Ολοένα και περισσότερα στούντιο προσπαθούν να βρουν καινούργιους τρόπους για να προωθήσουν τις ταινίες τους, ενώ κάποια από αυτά πειραματίζονται με νέες πλατφόρμες και ιδέες για να προσεγγίσουν ένα μεγαλύτερο κοινό.

Έχοντας αυτή την ιδέα κατά νου, το Oats Studio του Νιλ Μπλόμκαμπ, σκηνοθέτη των «District 9», «Elysium» και «Chappie», αποφάσισε να δοκιμάσει να προωθεί αρκετές από τις μελλοντικές ταινίες μικρού μήκους που θα γυρίσει μέσω της πλατφόρμας για αγορά video games στο PC, Steam. Την ανακοίνωση αυτή έκανε ο ίδιος ο Μπλόμκαμπ μέσω ενός tweet του.

Πολλές από τις ταινίες αυτές θα είναι διαθέσιμες και από το κανάλι YouTube του στούντιο, αλλά μερικές θα βρίσκονται αποκλειστικά στο Steam για αγορά. Ο Μπλόμκαμπ πρόσθεσε επίσης ότι το concept art, τα 3D υλικά, αλλά και τα αρχεία των σκηνών σε Maya (μια γλώσσα προγραμματισμού σε 3D) θα είναι όλα διαθέσιμα για κατέβασμα από το Steam, λέγοντας πως θα ήθελε να έχει ένα απευθείας διάλογο με το κοινό του.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ρίντλεϊ Σκοτ μάς βάζει στη θέση μας: το «Alien» του Νιλ Μπλόμκαμπ δε θα γίνει ποτέ

Oats StudiosTo logo του Oats Studios του Νιλ Μπλόμκαμπ.

Ταυτόχρονα με την ανακοίνωση αυτή, ο Μπλόμκαμπ, ανέβασε και ένα teaser μια μικρού μήκους ταινίας από το στούντιό του, με τίτλο «RAKKA», και το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Αν και όλα αυτά μοιάζουν ακόμα να είναι ιδέες που δεν γνωρίζουμε κατά πόσο, κι αν, θα υλοποιηθούν, είναι ωραίο να βλέπουμε σκηνοθέτες και στούντιο να ξεφεύγουν από την όποια νόρμα και να προσπαθούν να πειραματιστούν λίγο με διάφορες διαθέσιμες πλατφόρμες. Κάποιες φορές τα αποτελέσματα μπορεί να είναι αρκετά ενδιαφέροντα.



Διαβάστε ακόμα: