Buzz

Η αυτοβιογραφία του Νιλ Πάτρικ Χάρις είναι απλώς legendary!

στα 10

Θέλεις να διαβάσεις τη (μέχρι τώρα) ζωή του Νιλ Πάτρικ Χάρις; Τώρα μπορείς, όπως επίσης μπορείς να ζήσεις σαν να είσαι ο Νιλ Πάτρικ Χάρις. Ναι ξέρουμε... awe-wait for it-some!

Η αυτοβιογραφία του Νιλ Πάτρικ Χάρις είναι απλώς legendary!

Επειδή τίποτα απ' όσα κάνει ο Νιλ Πάτρικ Χάρις δεν μπορεί να είναι απλά... συμβατικό. Και επειδή έχει πάντα ενδιαφέρον να διαβάζεις πως θα ήταν αν ήσουν εσύ ο Νιλ Πάτρικ Χάρις, η αυτοβιογραφία του υπερταλαντούχου ηθοποιού, performer και προσεχώς παρουσιαστή των φετινών Οσκαρ, είναι απλώς (όπως θα έλεγε και ο χαρακτήρας του στο «How I Met Your Mother») legendary.

Στη λογική ενός βιβλίου - περιπέτεια, ο Νιλ Πάτρικ Χάρις γράφει τη ζωή του σε δεύτερο πρόσωπο (ναι θα μπορούσες να ήσουν εσύ) και στη λογική ενός οδηγού ευτυχίας ή... δυστυχίας, ανάλογα με τα σημεία που θα επιλέξεις να «πηδήξεις» την ώρα που διαβάζεις κάτι άλλο.

Γεμάτο επιλογές για τον αναγνώστη, το βιβλίο μοιάζει περισσότερο με ένα διασκεδαστικό αφήγημα, την ίδια ώρα που ο Χάρις μεταφέρει αυτούσιο το πάθος του για το θέατρο, το πως αποφάσισε να ακολουθήσει το δικό του δρόμο στη ζωή, την ανοιχτά gay ζωή του και την τρέλα του κόσμου του θεάματος στον οποίο «πρωταγωνιστεί» τα τελευταία χρόνια.

Neil Patrick Harris Autobiography Warning 607

Οπως δήλωσε και ο ίδιος για το εγχείρημα: «Αν θέλεις να διαβάσεις μόνο τα πολύ βασικά, μπορείς να διαλέξεις αυτό το δρόμο. Αν θέλεις όμως να μάθεις τα ενδιαφέροντα που είχα μεγαλώνοντας και πως έγινα αυτό που έγινα, τότε διαλέγεις αυτό το δρόμο. Αν θέλεις μόνο απλά να μάθεις πως να φτιάχνεις μακαρόνια μπολονέζ και ένα ωραίο κοκτέιλ και πως να περάσεις ένα υπέροχο βράδυ μόνος σου στο σπίτι, μπορείς να βρεις και αυτό.»

«Σκέφτομαι πως το να ακούς ή να διαβάζεις εμπειρίες διαφορετικών ανθρώπων για το πως κατάφεραν να συμφιλιωθούν με τον εαυτό τους είναι πάντα βοηθητικό για οποιονδήποτε. Δεν νομίζω πως κάποιος μπορεί να υπαγορεύσει τον τρόπο ή το πότε ένας άνθρωπος έχει μια αποκάλυψη. Οπότε το να μιλήσω για τη διαδικασία του να μπορέσω να είμαι ικανός να σταθώ στα πόδια μου και να βιώσω τα πράγματα στο χρόνο που θέλω εγώ, νομίζω πως αξίζει κάποιος να το διαβάσει. Ηταν κάπως περίεργο να γράφεις για το outing σου. Εμοιαζε λίγο με soft core μερικές φορές, αλλά αυτή είναι η ομορφιά του "Choose Your Own Autobiography" γιατί αν για κάποιον αυτό μοιάζει βαρύ, μπορεί να διαβάσει για το "Harold and Kumar".»

Neil Patrick Harris Autobiography Cover 607

«Φυσικά και δεν νιώθω ότι η ζωή μου βρίσκεται κάπου κοντά στο τέλος, αλλά υπήρξαν ωραία λογικά κλεισίματα κύκλων με το που έγινα 40: το "How I Met Your Mother" τέλειωσε μετά από εννιά χρόνια, καταστάλαξα στον άνθρωπο με τον οποίο πια ζω μαζι, η γέννηση των παιδιών μας. Ολα έδειχναν πως με το που έγινα 40 ήρθε και το τέλος ενός μεγάλου βιβλίου, μια καλή στιγμή να καρφώσω τη σημαία στην κορυφή που κατέκτησα και να πω πως όλα αυτά συνέβησαν πριν ξεκινήσω ένα νέο μεγάλο ταξίδι. Γαμώτο, δεν έγραψα για το πως ανέβηκα στο βουνό - θα ήταν καλό! Επρεπε να το είχα σκεφτεί. Το να καρφώνεις μια σημαία στην κορυφή ενός βουνού - αυτό ήταν μια υπέροχη μεταφορά. Γιατί δεν τη χρησιμοποιήσα;»

Δείτε εδώ τον Νιλ Πάτρικ Χάρις να παρουσιάζει την εναλλακτική αυτοβιογραφία του:


Διαβάστε ακόμη: