Buzz

Νέες φωτογραφίες: Η Λίντσεϊ Λόχαν ως Ελίζαμπεθ Τέιλορ ως Κλεοπάτρα!

στα 10

Θησαυρός κουτσομπολιού η παραγωγή του τηλεοπτικού «Liz & Dick» του Lifetime, με αφορμές τόσο τη συμπεριφορά της αυτοκαταστροφικής νεαρής ηθοποιού, όσο και… της πληθώρας περουκών της παραγωγής!

Νέες φωτογραφίες: Η Λίντσεϊ Λόχαν ως Ελίζαμπεθ Τέιλορ ως Κλεοπάτρα!

Η Λίντσεϊ Λόχαν άφησε απλήρωτο το λογαριασμό της στο ξενοδοχείο Chateau Marmont! Η Λίντσεϊ Λόχαν γέμισε σημάδια από τσιγάρο το αυθεντικό τρέιλερ της Ελίζαμπεθ Τέιλορ που είχε δανειστεί η παραγωγή από συλλέκτη. Η Λίντσεϊ Λόχαν κατατρεγμένη από δημοσιογράφους, όσο η ηθοποιός – θρύλος που υποδύεται στο «Liz & Dick», την τηλεταινία του Lifetime με θέμα τον θυελλώδη έρωτα της Ελίζαμπεθ Τέιλορ και του Ρίτσαρντ Μπάρτον και τους δύο γάμους τους.

Φυσικά, η ατραξιόν στο κάστινγκ της Λόχαν ως Ελίζαμπεθ Τέιλορ δεν είναι ούτε τα μενεξεδιά της μάτια, ούτε το πηγαίο ταλέντο της νεαρής ηθοποιού, που και να το είχε στο ξεκίνημά της, το έχασε στο δρόμο προς τον ντίλερ. Είναι η συνεχής αφορμή για δημοσιότητα που προσφέρουν τα κατορθώματα της Λόχαν στη διάρκεια των γυρισμάτων.

Για λίγο… αληθινό υλικό, δείτε παρακάτω τις νέες φωτογραφίες από την ταινία που απεικονίζουν την Λίντσεϊ Λόχαν και τον Γκραντ Μπόουλερ («Lost», «True Blood», «Ugly Betty») ως Λιζ Τέιλορ και Ντικ Μπάρτον, την περίοδο που το ζευγάρι γύριζε την «Κλεοπάτρα» - μαζί και τις φωτογραφίες… έμπνευσης!

UPDATE:

Δείτε το πρώτο teaser


Περισσότερο «Liz & Dick»