Buzz

Νέες φωτογραφίες από το «To The Wonder» του Τέρενς Μάλικ!

στα 10

Μια σειρά νέων φωτογραφιών επιβεβαιώνει το εικαστικό «θαύμα» του Τέρενς Μάλικ, την ταινία που δίχασε το 69ο Διεθνές Φεστιβάλ Βενετίας και ετοιμάζεται να βγει στις αμερικάνικες αίθουσες τον Απρίλιο.

Νέες φωτογραφίες από το «To The Wonder» του Τέρενς Μάλικ!

Το έχουμε ξαναπεί. Αν δεν είχαμε δει το «To the Wonder» στο 69o Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας τον περασμένο Σεπτέμβριο, η νέα ταινία του Τέρενς Μάλικ θα ήταν αυτή τη στιγμή η πιο πολυαναμενόμενη ταινία της χρονιάς.

Οχι μόνο γιατί το παρασκήνιο πίσω από αυτήν είναι πιο πλούσιο και απ' όλες τις ταινίες του Μάλικ μαζί, αλλά γιατί τόσο το πρώτο τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα όσο και οι φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι στιγμή προδικάζουν μια ακόμη εμπειρία αλά «Το Δέντρο της Ζωής», ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για όσους το λάτρεψαν και όσους το μίσησαν.

Μυστικιστικό, αέρινο, φορτισμένο με πόνο και σκηνοθετική βιρτουοζιτέ, το «To the Wonder» συνεχίζει τη διαφημιστική του καμπάνια στην Αμερική όπου βγαίνει στις αίθουσες τον Απρίλιο με νέες φωτογραφίες που συστήνουν τους ήρωές του: τον Μπεν Αφλεκ, την Ολγα Κουριλένκο, την Ρέιτσελ ΜακΑνταμς και τον Χαβιέ Μπαρδέμ.

Δείτε τις παρακάτω, διαβάστε τη γνώμη του Flix για την ταινία και συνεχίστε να παρακολουθείτε εδώ το μεγάλο ταξίδι του Τέρενς Μάλικ στο μαγικό κόσμο του σινεμά, μέχρι να μάθουμε πότε θα βγει το «To the Wonder» και στις ελληνικές αίθουσες.

2

3

4

5

6