Buzz

Νέες φωτογραφίες από το «Django Unchained»: Καλώς τον Ντον Τζόνσον!

στα 10

Οχι, δε βαριόμαστε ν’ ασχολούμαστε με τη νέα ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο. Κάθε νέα εικόνα ή πληροφορία αυξάνει την ανυπομονησία μας για την έξοδό της τον Ιανουάριο! Ειδικά αν περιλαμβάνει ένα ξεχασμένο ίνδαλμα των '80s!

Νέες φωτογραφίες από το «Django Unchained»: Καλώς τον Ντον Τζόνσον!
Κάποτε με φώναζαν Τζέιμς Κρόκετ...

Πριν λίγες μέρες ο Κουέντιν Ταραντίνο άφησε να εννοηθεί ότι το «Django Unchained» είναι… chained στο «Inglourious Basterds», ως δεύτερο μέρος μιας τριλογίας που μέλλει να ολοκληρωθεί. «Για μένα τα ''Inglourious Basterds'' και ''Django Unchained'' είναι μέρη μίας τριλογίας» είπε ο Ταραντίνο. «Μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικές ταινίες, αλλά υπάρχει μεταξύ τους μία μυστική συντροφικότητα. Γι' αυτό και μπορεί να υπάρξει και τρίτο μέρος. Δεν ξέρω ακόμα...», εξήγησε ο σκηνοθέτης σε συνέντευξή του στο Total Film.

Ανεξάρτητα, πάντως, από το τι θα φέρει το μέλλον, το παρόν φέρνει νέες φωτογραφίες από το «Django Unchained», επικεντρωμένες αυτή τη φορά στους δεύτερους ρόλους. Πρωτοστάτης ανάμεσά τους, ο ξαναγεννημένος Ντον Τζόνσον, με look αμερικανικού Νότου αλλά τις σταθερές 80s φράντζες του!

Ο Ντον Τζόνσον στην ταινία υποδύεται τον Σπένσερ Μπένετ, με το ακαταμάχητο ψευδώνυμο «Big Daddy», τον τρομερό έμπορο σκλάβων που έχει στην ιδιοκτησία του και τον ίδιο τον Τζάνγκο και τη γυναίκα του, Μπρουμχίλντα. Αμερικανοί κριτικοί, μάλιστα, έχουν αρχίσει ήδη να συνδέουν το όνομά του με βραβεία β' ρόλου στο κοντινό awards race που θα οδηγήσει στα Οσκαρ.

Η παρουσία του ηθοποιού στο «Django Unchained» δεν μπορεί παρά να φέρει στο μυαλό την αναβίωση του Κερτ Ράσελ που πέτυχε ο Κουέντιν Ταραντίνο στο «Death Proof», αλλά και τη γενική του αγάπη για ξεχασμένα pop icons του ’70 και του ’80.

Θαυμάστε τις φωτογραφίες του Ντον Τζόνσον και του υπόλοιπου καστ στο gallery και διαβάστε και δείτε τα πάντα για το «Django Unchained» εδώ προτού η ταινία… σπάσει τις αλυσίδες στις αμερικανικές αίθουσες τα Χριστούγεννα και στην Ελλάδα στις 17 Ιανουαρίου.