Buzz

Νέα αφίσα για το «The Hunger Games»: πόσες Κάτνις μετράτε;

στα 10

Το promotional team του πολυαναμενόμενου «Hunger Games» έχει κέφια, αλλά οι fans έχουν τη γνώση!

Νέα αφίσα για το «The Hunger Games»: πόσες Κάτνις μετράτε;

Σε μια έξυπνη κίνηση marketing, το «The Hunger Games» ξεκίνησε εδώ και λίγο καιρό να διοχετεύει στο facebook page του, ένα – ένα, εκατό κομμάτια από ένα παζλ που θα σχημάτιζε τη νέα αφίσα της ταινίας.

Δε χρειάστηκε τόσος καιρός: για τον ένα ανυπόμονο φανατικό θαυμαστή, το κομμάτι 49 που κυκλοφόρησε χθες ολοκλήρωσε την εικόνα. Κι έτσι σήμερα αποκαλύφθηκε το νέο πόστερ του «The Hunger Games» που απεικονίζει την Κάτνις και τον Πίτα στην αρένα, αντιμέτωπους με… τους εαυτούς τους!

Η ταινία, με τον ελληνικό τίτλο «Αγώνες Πείνας», θα βγει στους κινηματογράφους τον Μάρτιο του 2012, όχι πολύ μακριά πια. Βασισμένη στην ομότιτλη τριλογία της Σούζαν Κόλινς, παρακολουθεί την ιστορία της 16χρονης Κάτνις Εβερντιν, η οποία ζει στην Πάνεμ, την περιοχή όπου υπήρχε η Βόρεια Αμερική πριν την καταστροφή του κόσμου. Μια παντοδύναμη κυβέρνηση ελέγχει τον κόσμο, από τα γραφεία της στην Κάπιτολ, την πρωτεύουσα. Οι Αγώνες Πείνας είναι ετήσιοι αγώνες που μεταδίδονται από την τηλεόραση, όπου η κυβέρνηση επιλέγει ένα αγόρι κι ένα κορίτσι από την κάθε περιοχή της χώρας και τα βάζει να πολεμήσουν μεταξύ τους μέχρι θανάτου.

Δείτε το νέο πόστερ παρακάτω στο gallery και διαβάστε τα πάντα για το «The Hunger Games» εδώ.