Buzz

H Νάταλι Πόρτμαν μπαίνει με θάρρος στην γκαρνταρόμπα της Τζάκι Κένεντι!

στα 10

Σε παραγωγή του Ντάρεν Αρονόφσκι και σκηνοθεσία του Πάμπλο Λαραΐν, η Νάταλι Πόρτμαν θα υποδυθεί την Τζάκι Κένεντι στις τέσσερις μέρες μετά τη δολοφονία του JFK.

H Νάταλι Πόρτμαν μπαίνει με θάρρος στην γκαρνταρόμπα της Τζάκι Κένεντι!

To «Jackie» είναι ένα πρότζεκτ που ξεκίνησε πίσω στο 2010 ως κοινή επιθυμία των Ντάρεν Αρονόφσκι και της τότε συζύγου του Ρέιτσελ Βάις. Ο χωρισμός τους όμως είχε σαν συνεπακόλουθο και την ματαίωση της ταινίας.

Το 2012 η Fox Searchlight αναζήτησε νέα ηθοποιό για να πρωταγωνιστήσει, επιλέγοντας τη Νάταλι Πόρτμαν και ελπίζοντας πως αυτό θα ήταν αρκετό για να φέρει πίσω τον Ντάρεν Αρονόφσκι (λόγω της επαγγελματικής του σχέσης με την Πόρτμαν στον «Μαύρο Κύκνο).

Πέντε χρόνια μετά, ο Αρονόφσκι παραμένει στη θέση του παραγωγού, ενώ τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Πάμπλο Λαραϊν του «No» και η Νάταλι Πόρτμαν (που ενθουσιάστηκε με το «The Club» του Λαραΐν στην τελευταία Berlinale) είναι πλέον έτοιμη να μπει στην γκαρνταρόμπα της Τζάκι Κένεντι, τελευταία προσθήκη σε μια λίστα από ηθοποιούς που αναμετρήθηκαν με τον θρύλο - αναμεσά τους η Ζακλίν Μπισέ, η Τζιν Τρίπλχορν, η Σάρα Μισέλ Γκέλαρ και πιο πρόσφατα η Κέιτι Χολμς στο τηλεοπτικό «The Kennedys».

Διαβάστε ακόμη: Η Νάταλι Πόρτμαν δεν ξέρει που έχει το Οσκαρ της, δεν λατρεύει «χρυσά είδωλα»

Το σενάριο του Νόα Οπενχάιμ - αρχικά προορισμένο για να γίνει μίνι σειρά στο HBO, αφηγείται της τέσσερις ημέρες μετά τη δολοφονία του Τζον Φ. Κένεντι, όταν η Τζάκι Κένεντι αποκάλυψε σε όλον τον πλανήτη το πιο ευάλωτο και γενναιόδωρο προσωπό της. Οπως αναφέρουν μέσα από την παραγωγή «για τις μέρες όπου η Τζάκι Κένεντι γίνεται ένας θρύλος, αλλά πλέον έχει χάσει τα πάντα».

Τα δεδομένα υποκριτικά διαπιστευτήρια της Νάταλι Πόρτμαν προμηνύουν έναν ακόμη οσκαρικό θρίαμβο μετά το Οσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου που κέρδισε δίκαια το 2011 για τον «Μαύρο Κύκνο», την ίδια στιγμή που η 33χρονη ηθοποιός επιστρέφει μετά από μακρά απουσία με τη συμμετοχή της στις... νέες ταινίες του Τέρενς Μάλικ, το «Jane's Got a Gun» και τη βιογραφία της Ρουθ Μπέιντερ Γκίνσμπουργκ, της δεύτερη γυναίκας δικαστή του Ανώτατου Δικαστηρίου των Η.Π.Α. και φυσικά το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με το «A Tale of Love and Darkness».

Διαβάστε ακόμη: