Buzz

«La Nostra Strada»: Αυτή είναι η επόμενη ταινία του Νάνι Μορέτι

στα 10

Η ιστορία τριών οικογενειών στην διάρκεια μιας δεκαετίας, ετοιμάζεται να ξεκινήσει γυρίσματα.

«La Nostra Strada»: Αυτή είναι η επόμενη ταινία του Νάνι Μορέτι

Το «La Nostra Strada» είναι βασισμένο στο βιβλίο του ισραηλινού συγγραφέα Εσκόλ Νεβό «Τρεις Οροφοι» το οποίο κυκλοφορεί και στα ελληνικά από τις εκδόσεις Καστανιώτη, και το οποίο ακολουθεί τις ιστορίες χαρακτήρων που κατοικούν στο ίδιο τριώροφο κτίριο στην καρδιά του Τελ Αβίβ.

Η ταινία του Μορέτι, μεταφέρει την δράση στην Ρώμη, αλλά υποθέτουμε ότι κρατά τους ίδιους ήρωες, τον οξύθυμο άντρα που όταν υποπτεύεται ότι ο γείτονας του κακοποιούσε την κόρη του τον στέλνει στο νοσοκομείο, μιας γυναίκας που προσφέρει καταφύγιο στον κυνηγημένο αδελφό του συνεχώς απόντα άντρα της και μιας δικαστίνας που συνταξιούχος πλέον προσπαθεί να ξεκινήσει μια νέα ζωή συμμετέχοντας σε ένα κίνημα διαμαρτυρίας.

Δείτε ακόμη: Το Flix στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Κριστόφ Ονορέ

Nanni  Moretti 607

Η ταινία ξεκινά γυρίσματα αυτές τις μέρες και παρ’ ότι δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις για το καστ - θα χρειαστεί να περιμένουμε τις φωτογραφίες των ιταλών παπαράτσι- οι φήμες μιλούν ήδη για ένα all star cast με ηθοποιούς όπως ο Ρικάρντο Σκαρμάτσιο κι η Μαργκερίτα Μπούι.

Αυτή θα είναι η πρώτη ταινία μυθοπλασίας του Μορέτι μετά το «Η Μητέρα Μου», ενώ από τότε μέχρι σήμερα είχε μεσολαβήσει το ντοκιμαντέρ του «Santiago, Italia».

Δείτε ακόμη: