Buzz

Ο "Mythbuster" Ανταμ Σάβατζ κατασκεύασε μία πραγματική στολή «Iron Man» (που εκτός των άλλων πετάει!)

στα 10

Πρέπει να δείτε το βίντεο για να το πιστέψετε....

Ο "Mythbuster" Ανταμ Σάβατζ κατασκεύασε μία πραγματική στολή «Iron Man» (που εκτός των άλλων πετάει!)

Oσοι παρακολουθούσατε το εκπληκτικό «Mythbusters», τη σειρά του Discovery Channel που η ομάδα του Ανταμ Σάβατζ δοκίμαζε και τεστάριζε τεχνολογικά στοιχήματα (καταρρίπτοντας ή επβεβαιώνοντας μύθους με επιστημονικές μεθόδους) ξέρετε πολύ καλά ότι ο Σάβατζ δεν σταματά μπροστά σε καμία πρόκληση. Αντιθέτως, πέφτει με τα μούτρα στα πρότζεκτ του - με τρόπο που θα θαύμαζε ακόμα κι ο Τόνι Σταρκ.

Το τελευταίο του εγχείρημα έγινε viral. Ο Σάβατζ κατασκεύασε, στα αλήθεια, τη στολή που θα του παρήγγελνε ο Σταρκ, αν ήταν αληθινό πρόσωπο: μία αλεξίσφαιρη "Iron Man" στολή που πετάει.

Η ομάδα του χρησιμοποίησε 3D εκτυπωτές και άλλες τελευταίου τύπου τεχνολογικές εφευρέσεις (συνεργάστηκε με την εταιρία «Gravity» του Ρίτσαρντ Μπράουνινγκ) κι έφτιαξε την πανοπλία την οποία δοκιμάζει σ' ένα βίντεο.

Θυμηθείτε κι αυτό: Οι Mythbusters διαλύουν τον μύθο του «Τιτανικού»: ο Τζακ δε χρειαζόταν να πεθάνει!

mythbuster Iron Man suit 607

Ηθελαν δημοσιότητα και τα κατάφεραν: το βίντεο χρησιμοποιήθηκε ως πρόμο της σειράς «Savage Builds» που ξεκίνησε στις αρχές Ιουνίου στο Science Channel και μας προϊδεάζει για το πώς ο απίστευτος εφευρέτης μπορεί να κάνει τη ζωή να μοιάζει ακόμα πιο sci-fi κι από το ίδιο το σινεμά. Αρκεί, να την εξηγεί η επιστήμη.

Δείτε το βίντεο, που τις πρώτες δυο μέρες προβολής του μόνο, έσπασε το φράγμα των 2.3 εκατομμυρίων views.


Διαβάστε και δείτε περισσότερα: