Buzz

My precious! Ενα τεράστιο Gollum γλυπτό διακοσμεί πλέον το αεροδρόμιο της Νέας Ζηλανδίας!

στα 10

Δείτε φωτογραφίες και το βίντεο της εγκατάστασης του υπέρογκου αυτού γλυπτού Gollum στο ταβάνι του αεροδρομίου του Γουέλινγκτον στην Νέα Ζηλανδία. Αυτή η χώρα αγαπά και τιμά τον Πίτερ Τζάκσον. Και το δείχνει με κάθε δυνατό τρόπο!

My precious! Ενα τεράστιο Gollum γλυπτό διακοσμεί πλέον το αεροδρόμιο της Νέας Ζηλανδίας!

H εταιρία ειδικών εφέ Weta Workshop κατασκεύασε ένα γιγαντιαίο Gollum γλυπτό και το τοποθέτησε να κρέμεται από το ταβάνι χώρου αναμονής του αεροδρομίου του Γουέλινγκτον στην Νέα Ζηλανδία. Το γλυπτό που ζυγίζει 1,2 τόνους και έχει όγκο 13 μέτρα μήκος και 3 ύψος, κατασκευάστηκε μέσα σε 3 μόνο μέρες («νύχτες» όπως διευκρινίζει το συνεργείο της Weta) για να γιορτάσει την πρεμιέρα του «The Hobbit» και να υπογραμμίσει την αγάπη των Νεοζηλανδών στον Πίτερ Τζάκσον και τις ταινίες του που ενισχύουν την χώρα, τόσο οικονομικά όσο και αναπτυξιακά.

Το Gollum αιωρείται πάνω από τα εστιατόρια του αεροδρομίου κι απεικονίζεται κι εκείνο να κυνηγά ψάρια («juicy sweet fishes»). Ο σχεδιασμός ανήκει στον Ρίτσαρντ Τέιλορ και την ομάδα του από τα εργαστήρια της Weta. «Ηταν χαρά μας να ζωντανέψουμε ένα στοιχείο της ταινίας και να σκορπάμε χαμόγελα στους επισκέπτες στη χώρα μας, δηλώνοντας ότι, ναι, είμαστε ο τόπος του Hobbit» δηλώνει ο Τέιλορ.

Δείτε φωτογραφίες στο gallery για να διαπιστώσετε τον τεράστιο όγκο του Gollum και δείτε το βίντεο της τοποθέτησής του στο χώρο του αεροδρομίου.

Διαβάστε τα πάντα και δείτε trailer αλλά και παρασκηνιακά βίντεο των γυρισμάτων του «The Hobbit» εδώ!


Tags: The Hobbit