Buzz

Τζενιφερ Γκάρνερ και Τζέι Τζέι Είμπραμς ξανά μαζί για το «My Glory Was I Had Such Friends»

στα 10

12 χρόνια μετά οι Τζένιφερ Γκάρνερ και Τζέι Τζέι Είμπραμς ξανασυνεργάζονται σε μια μίνι σειρά για λογαριασμό της Apple

Τζενιφερ Γκάρνερ και Τζέι Τζέι Είμπραμς ξανά μαζί για το «My Glory Was I Had Such Friends»

Εχουν περάσει πάνω από 12 χρόνια από τότε η σειρά του Τζέι Τζέι Είμπραμς «Alias», με πρωταγωνίστρια την Τζένιφερ Γκάρνερ, πρόβαλε το τελευταίο της επεισόδιο. Και τώρα οι δυο του θα ξανασυνεργαστούν για μια μίνι σειρά της Apple με τίτλο «My Glory Was I Had Such Friends».

Μη περιμένετε όμως καταιγιστική δράση, μυστήριο και σασπένς αυτή την φορά. Η δραματική αυτή σειρά σειρά θα είναι βασισμένη στο στο ομώνυμο βιβλίο του 2017 με τα απομνημονεύματα της Εϊμι Σίλβερσταϊν και ακολουθεί μια ομάδα γυναικών η οποία υποστήριζε την Σίλβερσταϊν καθώς η ίδια περίμενε για μια δεύτερη μεταμόσχευση καρδιάς. To σενάριο έχει αναλάβει να γράψει η Κάρι Κρόνερ.

Η Γκάρνερ θα παίξει τον ρόλο της Σίλβερσταϊν στη σειρά, ενώ ο Εϊμπραμς θα αναλάβει την παραγωγή της, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα για το αν ο ίδιος θα σκηνοθετήσει και κάποια επεισόδια ή όχι. Αυτή είναι μια από τις πολλές σειρές που έχει ανακοινώσει η Apple για την διαδικτυακή της πλατφόρμα, μαζί με ένα θρίλερ από τον Μ. Νάτι Σιάμαλαν, μια κωμωδία με πρωταγωνίστρια την Κρίστεν Γουίγκ, ένα δράμα από τον Ντέμιεν Σαζέλ και άλλα. Η σειρά «My Glory Was I Had Such Friends» αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2019.

Διαβάστε ακόμα:

My Glory Was I Had Such Friends 607