Buzz

Muse Drones World Tour: ζήστε το υπερθέαμα στα Village!

στα 10

Στην παράδοση των εντυπωσιακών κινηματογραφημένων συναυλιών έρχονται να προστεθούν οι Muse με το «Greatest Show on Earth» όπως διαφημίζουν οι πρώτες κριτικές το υπερθέαμα που θα παρακολουθήσουμε σε λίγες μέρες στα Village, σε ένα παγκόσμιο μουσικοκινηματογραφικό event!

Muse Drones World Tour: ζήστε το υπερθέαμα στα Village!

Ενα από τα μεγαλύτερα ροκ συγκροτήματα των τελευταίων χρόνων, σε μία μοναδική συναυλιακή εμπειρία - κινηματογραφημένη φαντασμαγορικά, με την καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου.

Αυτό είναι το «Muse Drones World Tour» που έρχεται να συμπληρώσει την παράδοση των μουσικών events που έχουν προσφέρει τα Village Cinemas στους θεατές που αγαπούν με πάθος και τους δύο κόσμους: του σινεμά και της μουσικής.

Muse Drones World Tour 607 3

Muse Drones World Tour 607 4

Στο πλαίσιο της φουτουριστικής περιοδείας τους «Drones World Tour» που διήρκησε ένα χρόνο (με 130 live εμφανίσεις!) οι Μuse έστησαν ένα πραγματικό υπερθέαμα για τους τυχερούς θεατές που κατάφεραν να τους δουν live: εντυπωσιακά μεταμοντέρνα σκηνικά, ειδικά εφέ, LEDs και lasers και φυσικά τα Drones που κινούνταν πάνω από τη σκηνή και τον κόσμο δίνοντας το όνομά τους στην περιοδεία.

Θυμηθείτε κι αυτό: «Distant Sky»: είδαμε την κινηματογραφημένη συναυλία του Νικ Κέιβ

Οσοι δεν τους είδαμε σ' ένα στάδιο λοιπόν έχουμε μια δεύτερη ευκαιρία - το rockumentary τους που ήδη διαφημίζεται από τους πρώτους κριτικούς ως «the greatest show on earth».

Muse Drones World Tour 607 1

Muse Drones World Tour 607 2

Κλασικά κομμάτια των Muse, όπως το “Psycho”, “Madness”, “Uprising”, “Plug in Baby”, “Supermassive Black Hole” και “Knights of Cydonia”, θα είναι μερικά από αυτά που θα ακουστούν κατά τη διάρκεια της προβολής.

Ραντεβού λοιπόν στις 12 Ιουλίου και κλείστε τα εισιτήριά σας από τώρα: στα Village Cinemas στο The Mall Athens, στα Village Cinemas στο Mediterranean Cosmos της Θεσσαλονίκης και στα Village Cinemas στον Βόλο.

Muse Drones World Tour 607

Στην Αθήνα (όπου θα υπάρξει και μία δεύτερη προβολή στις 20 Ιουλίου) οι προβολές θα γίνουν αποκλειστικά στη state-of-the-art αίθουσα Vmax Sphera, σε ποιότητα εικόνας 4K και με ειδικό Light Show καθ’ όλη τη διάρκεια της προβολής!

Περισσότερες πληροφορίες για την προπώληση που έχει ήδη ξεκινήσει και κρατήσεις θέσεων εδώ, στο επίσημο site των Village Cinemas

Διαβάστε περισσότερα: