Buzz

Muppet fever! Καινούριες κουκλίστικες αφίσες

στα 10

Συνεχίζοντας την εξαιρετικά αξιαγάπητη προώθηση της ταινίας τους, τα Muppets έχουν τέσσερις αφίσες, που θα θέλετε να... ζουλήξετε.

Muppet fever! Καινούριες κουκλίστικες αφίσες
«Μα είναι χάλια!»

Δεν είναι μόνο ότι είναι χαριτωμένα και διασκεδαστικά, ότι έχουν ένα αληθινά σουρεαλιστικό χιούμορ ή ότι έχουμε συνδυάσει μαζί τους μερικές από τις καλύτερες τηλεοπτικές στιγμές τρυφερών μας χρόνων.

Τα «Muppets» ξέρουν να «πουλάνε» πολύ καλά τον εαυτό τους όπως αποδεικνύει η μέχρι τώρα καμπάνια της καινούριας ταινίας τους. Από τα εξαιρετικά teaser, μέχρι τις απολαυστικές παρωδίες άλλων ταινιών, τη συμμετοχή τους σε βίντεο κλιπ και την... «μαπετοποίηση» κάθε πτυχής της καθημερινής μας ζωής, μας έχουν κάνει να ανυπομονούμε για την καινούρια κινηματογραφική τους περιπέτεια.

Η πρώτη ταινία με τις αγαπημένες κούκλες του Τζιμ Χένσον μετά το «Pigs In Space» μπορεί να μην έχει την έγκριση όλων (ο Φρανκ Οζ για παράδειγμα δεν δέχτηκε να είναι... η Μις Πίγκι βρίσκοντας το σενάριο μη αντάξιο της ιστορίας των «Muppets»), αλλά η έξοδος της ταινίας τον Νοέμβριο στις αίθουσες θα αποδείξει ποιος είχε δίκιο και ποιος όχι.

Τα πόστερ πάντως είναι απλά εξαιρετικά!

Tags: muppets