Buzz

Ο Μόλντερ και η Σκάλι επιτέλους... το κάνουν (κι έχουμε το βίντεο της σκηνής!)

στα 10

Επιτέλους! Δεν είναι μόνο πληροφορίες. Ο Μόλντερ και η Σκάλι γύρισαν μία ερωτική σκηνή - κι έχουμε το βίντεο. Που θα είναι, το υποσχόμαστε, το πιο απολαυστικό πράγμα που δείτε απόψε.

Ο Μόλντερ και η Σκάλι επιτέλους... το κάνουν (κι έχουμε το βίντεο της σκηνής!)

Eίναι σίγουρα το πρώτο μεγάλο γεγονός του 2016. Η νέα σεζόν των «X-Files», η 10η, των 6 επεισοδίων, έρχεται στις 24 Ιανουαρίου, δηλαδή σε λίγες μέρες. Εδώ κι ένα χρόνο περίπου, έχουμε υποβληθεί σε κάθε είδους καμπάνια για τα νέα επεισόδια της σειράς, με αφίσες, ρετρό αφίσες, αναδρομές, νέα teasers και trailers, συνεντεύξεις, παρουσιάσεις, και ανυπομονούμε!

Δείτε κι αυτό: Προετοιμαζόμαστε για τα νέα «X-Files» μ' ένα 20λεπτο «teaser»

Τα «X-Files», μία από τις πρώτες σειρές που απέδειξαν ότι η μικρή οθόνη πλέον μοιάζει με (και πλέον ξεπερνά) την μεγάλη, δεν έχει μείνει cult μόνο για τα ευφυή της σενάρια, την απόκοσμη ατμόσφαιρα και φυσικά την ίδια την ιδέα των εξωγήινων και μεταφυσικών φαινομένων. Την αγαπάμε για δύο ακόμα σπουδαίους λόγους: τον Μόλντερ και τη Σκάλι. Οχι απλά για τον Ντέιβιντ Ντουκόβνι και την Τζίλιαν Αντερσον. Αλλά για τους ίδιους τους ήρωές τους: τον Μόλντερ και τη Σκάλι.

Molder Scully Jimmy Kimmel 607

Το πρωταγωνιστικό ζευγάρι ήταν αταίριαστο (και για αυτό απόλυτα ταιριαστό), γοητευτικό και με κλιμακούμενη μέσα στις σεζόν γοητεία που μας άφηνε πάντα να λαχταρούμε το επεισόδιο, τη σκηνή, τη στιγμή που αυτή θα κλιμακωθεί. Ε, τώρα έχουμε αποδείξεις. Καλεσμένοι του Τζίμι Κίμελ μάς έδειξαν το βίντεο. Και είναι ό,τι πιο απολαυστικό θα δείτε απόψε.

Κι όχι μόνο για το σεξ, όσο για το πώς οι ηθοποιοί σατιρίζουν τα 20 χρόνια που έχουν περάσει από τα 90ς. Είναι οι Μόλντερ & Σάλι... ξεπερασμένοι;

  • Μόλντερ, άσε κάτω τη δισκέτα. Δεν είμαστε πια στα 90ς!
  • Μα ήταν σπουδαία δεκαετία - Hoottie and the Blowfish!

.

Διαβάστε και δείτε ακόμα: