Buzz

«Mrs. Fletcher»: H Κάθριν Χαν είναι το 40+ κορίτσι της διπλανής πόρτας

στα 10

Με ένα σερί υπέροχων, διαφορετικών, αιρετικών ρόλων, η Κάθριν Χαν έχει κερδίσει τη θέση της ως η πρωταγωνίστρια της καρδιάς μας. Τώρα, ήρθε η σειρά του «Mrs. Fletcher». Δείτε το νέο trailer.

«Mrs. Fletcher»: H Κάθριν Χαν είναι το 40+ κορίτσι της διπλανής πόρτας

H Kάθριν Χαν υπήρξε για πάρα πολλά χρόνια δευτεραγωνίστρια. Μία character actor που το Χόλιγουντ χρησιμοποιούσε στο φόντο διάφορων off-κωμωδιών: «How to Lose a Guy in 10 Days», «Anchorman», «Step Brothers», «We're the Millers», «The Secret Life of Walter Mitty», «Μπερδέματα στο Broadway».

Μετά τα 40 της χρόνια τής δόθηκαν ευκαιρίες να παίξει πρώτους ρόλους (από το «Afternoon Delight» μέχρι το «Bad Moms»). Tελευταία, μοιάζει να έχει βρει τη δική της πορεία με πρότζεκτς που ταιριάζουν απόλυτα στο πικρό της χιούμορ. Γιατί η Χαν έχει έναν μοναδικό τρόπο να αυτοσαρκάζεται, να ξεγυμνώνεται και να παίζει ειλικρινά - ακόμα και μέσα σε μια σκηνή «που έχει πλάκα».

Kathryn Han 607 1

Πέρσι, το υπέροχο «Private Life» της Ταμάρα Τζένκινς έκανε την αρχή. Μία δραμεντί για ένα καθόλου αστείο θέμα: πώς τα άνω των 40 ετών ζευγάρια διαλύονται στην προσπάθειά τους να κάνουν ένα παιδί, μέσα από τους επώδυνους κύκλους της εξωσωματικής διαδικασίας.

Και τώρα έρχεται η νέα σειρά του ΗΒΟ «Mrs. Fletcher». Από το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε μπορεί κανείς να καταλάβει τον αιρετικό τρόπο που θα προσεγγίσει το θέμα «40+ μητέρα στέλνει το μοναχογιό της στο κολλέγιο και, μόνη πλέον στο σπίτι, ανακαλύπτει ξανά τη σεξουαλικότητά της».

Kathryn Han 607 3

Ο τρόπος που η Κάθριν Χαν ενσαρκώνει το «δε θέλω να είμαι καλό κορίτσι πια» νέο εαυτό της πρωταγωνίστριάς της, είναι απολαυστικός, ξεκαρδιστικός και, πάνω από όλα, τόσο ειλικρινής που καταλήγει συγκινητικός. Κι αυτή την κωμωδία θέλουμε να βλέπουμε. Με αυτή τη γυναίκα -επιτέλους!- πρωταγωνίστρια.

Το «Mrs. Fletcher» θα κάνει πρεμιέρα στο ΗΒΟ και στη Nova στις 27 Οκτωβρίου.

Αυτό είναι το νέο trailer που μόλις κυκλοφόρησε:


Θυμηθείτε και το πρώτο trailer:


Διαβάστε περισσότερα: