Buzz

Μπραντ Πιτ και Μάικλ Φασμπέντερ: το πρωταγωνιστικό δίδυμο που θα ονειρευόταν κάθε σκηνοθέτης!

στα 10

Αυτός που τους εξασφάλισε, όμως, στην πρώτη τους κοινή κινηματογραφική εμφάνιση είναι ο Ρίντλεϊ Σκοτ που απτόητος από την αποτυχία του «Προμηθέα» βρίσκεται στα γυρίσματα του «Τhe Counselor» σε πρωτότυπο σενάριο του Κόρμακ ΜακΚάρθι.

Μπραντ Πιτ και Μάικλ Φασμπέντερ: το πρωταγωνιστικό δίδυμο που θα ονειρευόταν κάθε σκηνοθέτης!

«Είμαι φανατικός του Κόρμακ ΜακΚάρθι. Εχω διαβάσει κάθε λέξη που έχει γράψει ο τύπος και τα περισσότερα από αυτά περισσότερες από μία φορές. Οπότε ήταν για μένα μεγάλη ευκαιρία να παίξω σε κάτι δικό του και φυσικά να δουλέψω ξανά με τον Ρίντλεϊ. Ηταν αυτός που μου έδωσε τον ρόλο που με έβαλε στο μεγάλο παιχνίδι με το "Θέλμα και Λουίζ" το 1991. Και επίσης είμαι μεγάλος θαυμαστής του Μάικλ Φασμπέντερ.»

Ετσι περιέγραφε την εμπειρία της επερχόμενης συνεργασίας του με τον Ρίντλεϊ Σκοτ ο Μπραντ Πιτ στο Φεστιβάλ Καννών, λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα του «Τhe Counselor» στο Λονδίνο τον Ιούλιο του 2012 και το καστ μεταφερθεί σύσσωμο στην Καλιφόρνια.

Από αυτά τα τελευταία γύρισματα είναι και οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με τον Μπραντ Πιτ και τον Μάικλ Φασμπέντερ στο ίδιο κάδρο (μπορείτε να τις δείτε όλες παρακάτω στο gallery), μετατρέποντας εν ριπή οφθαλμού το «Τhe Counselor» σε μια από τις πλέον αναμενόμενες ταινίες της επόμενης χρονιάς.

UPDATE: Μόλις διεύρρευσε το πρώτο trailer της ταινίας στο Ιντερνετ - μάλιστα ντουμπλαρισμένο στα ρώσικα. Ποιος όμως δεν καταλαβαίνει ακριβώς τι γίνεται ανάμεσα στο πολλών αστέρων καστ; Kuddos σ' ένα ακόμα διαφορετικό κούρεμα του Χαβιέ Μπαρδέμ επίσης! Κάντε scroll down στο τέλος του κειμένου για το δείτε με τα μάτια σας!

Βασισμένο στο πρώτο πρωτότυπο σενάριο του Κόρμακ ΜακΚάρθι («Καμια Πατρίδα για τους Μελλοθάνατους», «Τhe Road»), το «The Counselor» αφηγείται την ιστορία ενός δικηγόρου (τον υποδύεται ο Φασμπέντερ) που μπλέκει σε μια υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών (ο Πιτ υποδύεται έναν έμπορο) και το «ονειρεμένο» καστ συμπληρώνουν ο Χαβιέ Μπαρδέμ, η Πενέλοπε Κρουζ και η Κάμερον Ντιάζ που αντικατέστησε την Αντζελίνα Τζολί, η οποία δεν μπορούσε τελικά να συμμετέχει στην ταινία λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Φανταστείτε το κόκκινο χαλί της πρεμιέρας...