Buzz

Μπορείτε να φανταστείτε την Κάρεϊ Μάλιγκαν στο ρόλο της Λίζμπεθ Σαλάντερ; Εμείς όχι!

στα 10

Ανάμεσα στις ηθοποιούς που δεν ικανοποίησαν τον Ντέιβιντ Φίντσερ για το ρόλο της Λίζμπεθ Σαλάντερ, βρέθηκε και η Κάρεϊ Μάλιγκαν, η οποία περιέγραψε σε πρόσφατη συνέντευξη της την εμπειρία της «απόρριψης». Να πούμε «ευτυχώς»;

Μπορείτε να φανταστείτε την Κάρεϊ Μάλιγκαν στο ρόλο της Λίζμπεθ Σαλάντερ; Εμείς όχι!
Το «Κορίτσι χωρίς το Τατουάζ» σε σκηνή από το «Drive»

«Στην πρώτη οντισιόν που έκανα, δεν νομίζω πως ο Ντέιβιντ Φίντσερ με είχε καν στο μυαλό του. Ημουν μόνη με τον διευθυντή του κάστινγκ. Στη δεύτερη και την τρίτη φορά ήταν κι αυτός εκεί. Είναι πολύ ακριβής. Σου λέει ακριβώς τι θέλει να κάνεις. Είναι πολύ ευγενικός. Αλλά και ευθύς. Μου αρέσουν οι ευθείς άνθρωποι. Ηταν ειλικρινής και σύντομος, τουλάχιστον με μένα. Η φήμη του φυσικά είναι ότι χρειάζεται 45 λήψεις για την κάθε σκηνή, οπότε το ότι ήταν σύντομος μαζί μου μάλλον ήταν μια ένδειξη πως δεν θα πάρω το ρόλο. Αλλά δεν είχα πρόβλημα. Ο λόγος που ήθελα πολύ αυτόν τον ρόλο ήταν γιατι ένιωθα κολημμένη στους ίδιους χαρακτήρες. Επίσης ήταν μια τρομερή ευκαιρία να δουλέψω μαζί του και με τον Ντάνιελ Κρεγκ».

Με αυτά τα λόγια αποκάλυψε η Κάρεϊ Μάλιγκαν τον τρόπο με τον οποίο έχασε το ρόλο της Λίζμπεθ Σαλάντερ, στο «Κορίτσι με το Τατουάζ» κερδίζοντας ωστόσο - προς τιμήν της - τους ρόλους στο «Drive» και το «Shame» που μάλλον ικανοποίησαν την ανάγκη της να ξεφύγει από την περσόνα της ρομαντικής ενζενί. Αφήνοντας - ευτυχώς - ανοιχτό το δρόμο για τη Ρούνι Μάρα που από εδώ και στο εξής θα είναι για πάντα το μοναδικό «Κορίτσι με το Τατουάζ».

Τα ονόματα που «έπαιξαν» για τον ρόλο της Σαλάντερ είναι τα εξής: Ελεν Πέιτζ, Κρίστεν Στίουαρτ, Νάταλι Πόρτμαν, Μια Γουασικόφσκα, Αν Χάθαγουεϊ, Ολίβια Θέρμπλι, Εμιλι Μπράουνινγκ, Ευα Γκριν, Σκάρλετ Γιόχανσον, Σόφι Λόου, Σάρα Σνουκ, Λέα Σεϊντού, Εμα Γουότσον, Ιβαν Ρέιτσελ Γουντ, Κέιτι Τζάρβις.

Διαβάστε περισσότερα για το «Κορίτσι με το Τατουάζ»