Buzz

Μπόμπι, Μάικλ, Κέβιν, Μόργκαν. Γερόλυκοι στην πισίνα σε ένα κλιπ από το «Last Vegas»

στα 10

Ο,τι συμβαίνει στο Βέγκας μένει στο Βέγκας, εκτός κι αν πρωταγωνιστούν ηθοποιοί όπως ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο Μάικλ Ντάγκλας, ο Μόργκαν Φρίμαν κι ο Κέβιν Κλάιν, οπότε είναι κρίμα να μείνει μόνο εκεί...

Flix Team
Μπόμπι, Μάικλ, Κέβιν, Μόργκαν. Γερόλυκοι στην πισίνα σε ένα κλιπ από το «Last Vegas»

Το Λας Βέγκας είναι για τους Αμερικάνους ένα ιδανικό μέρος για bachelor party, την τελευταία ευκαιρία να ξεδώσουν πριν εγκαταλείψουν την ελεύθερη ζωή για τα δεσμά του γάμου. Στην περίπτωση των ηρώων της ταινίας του Τζον Τέρτλτάουμπ βεβαίως, ακόμη κι αν ένας γάμος αποτελεί την αφορμή, οι ίδιο δεν αποτελούν τους συνηθισμένους καλεσμένους σε ένα bachelor, αφού η ηλικία τους είναι ελαφρώς προχωρημένη, αλλά ποτέ δεν είσαι πολύ μεγάλος για να περάσεις καλά.

Και στην πραγματικότητα, κανείς δεν θα έλεγε όχι σε μια πρόσκληση σε πάρτι με μια τόσο εξαιρετική παρέα, αφού το «Last Vegas» φιλοξενεί ένα από τα πιο αξιοζήλευτα καστ που είδαμε ποτέ σε μια κωμωδία.

«Και τον τηλεφωνικό κατάλογο να μου έστελναν, θα δεχόμουν να παίξω» λέει ο Μόργκαν Φρίμαν για την ευκαιρία που του δόθηκε να παίζει δίπλα σε ηθοποιούς που όπως λέει, «είμαστε ο ένας στα πόδια του άλλου, εδώ και τόσα χρόνια».

«Κατά κάποιο τρόπο» προσθέτει ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, «είναι σαν να δουλεύεις με φίλους. Υπάρχει μια σύνδεση μεταξύ μας όλα αυτά τα χρόνια, ξέρει ο ένας τη δουλειά του άλλου και αυτό ασφαλώς βοηθάει στο τελικό αποτέλεσμα».

Η αλήθεια είναι πως με ένα τέτοιο καστ, θα βλέπαμε την ταινία ακόμη κι αν όντως το σενάριο ήταν βασισμένο στον τηλεφωνικό κατάλογο, ευτυχώς όμως, το «Last Vegas», έχει μια λίγο πιο ενδιαφέρουσα ιστορία.

Το φιλμ βγαίνει στις αίθουσες στις 19 Δεκεμβρίου, αλλά για να πάρετε μια γεύση, δείτε πιο κάτω ένα υποτιτλισμένο στα ελληνικά απόσπασμα από το φιλμ, καθώς και το τρέιλερ.