Buzz

Μπλέικ Λάιβλι και Τζέσικα Τσαστέιν: οι μούσες του Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν!

στα 10

Κάνοντας διάλειμμα από τα γυρίσματα της ταινίας που ακολουθεί το «Drive» με τίτλο «Only God Forgives», ο Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν σκηνοθετεί την Μπλέικ Λάιβλι για λογαριασμό του Gucci και την Τζέσικα Τσαστέιν για λογαριασμό του Yves Saint Laurent. Και αποδεικνύει πως είναι πολλά περισσότερα από ένας σκηνοθέτης... ανδρών!

Μπλέικ Λάιβλι και Τζέσικα Τσαστέιν: οι μούσες του Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν!
Η Τζέσικα Τσαστέιν τα βλέπει όλα... μωβ!

Μπορεί ο Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν να είναι γνωστός ως σκηνοθέτης σκληρών περιπετειών για άνδρες (βλ. «Drive», «Pusher», «Bronson»), αλλά επειδή τα φαινόμενα συχνά απατούν, δύο διαφημιστικά που γύρισε για λογαριασμό των οίκων Gucci και Yves Saint Laurent αντίστοιχα αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο

Με πρωταγωνίστριες την Μπλέικ Λάιβλι και την Τζέσικα Τσαστέιν, αντίστοιχα, τα δύο διαφημιστικά (με σαφώς καλύτερο αυτό του «Manifesto» για τον Yves Saint Laurent) επενδύουν πάνω στην κοφτερή ματιά του Ρεφν, αλλά κυρίως στα κάλλη των ηρωίδων τους που - μεταξύ μας - βάζουν κάτω όλους τους Ράιαν Γκόσλινγκ του κόσμου μαζί!

Σημείωση: το διαφημιστικό για το «Premiere» του Gucci είναι το director's cut που ο Νικολας Βίντινγκ Ρεφν κυκλοφόρησε πρόσφατα και περιλαμβάνει ένα δικό του cameo, εκτός από πλάνα λαγνείας πάνω στην Μπλέικ Λάιβλι!

Δείτε τα και τα δύο παρακάτω και διαλέξτε το καλύτερο!



Διαβάστε εδώ περισσότερα για τον Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν.