Buzz

«Είσαι ξεχωριστός»: Το νέο τρέιλερ του «Μόγλη» του Αντι Σέρκις έχει στον πυρήνα του μια πιο σκοτεινή ιστορία

στα 10

Και θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα στο Netflix και σε περιορισμένες κινηματογραφικές αίθουσες.

Flix Team
«Είσαι ξεχωριστός»: Το νέο τρέιλερ του «Μόγλη» του Αντι Σέρκις έχει στον πυρήνα του μια πιο σκοτεινή ιστορία

Ο «Μόγλης» του Αντι Σέρκις δεν είναι το «Βιβλίο της Ζούγκλας» που αγαπήσαμε από την Disney. Η δική του κινηματογραφική μεταφορά, του κλασσικού μυθιστορήματος του Ράντγιαρντ Κίπλινγκ, είναι πιο σκοτεινό, πιο ενήλικο αλλά εξίσου εντυπωσιακό με εκείνη τη live action ταινία του Τζον Φαβρό.

Είναι όμως και άλλη μια ταινία που προστίθεται στον μικρό, για την ώρα, κατάλογο των ταινιών του Netflix που θα κυκλοφορήσουν και στη μεγάλη οθόνη, μαζί με τα «Roma», «Bird Box» και «The Ballad of Buster Scruggs». Το νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε εντυπωσιάζει με το stop motion animation της, την τεχνική που έκανε και τον ίδιο διάσημο, ο Αντι Σέρκις χρησιμοποιεί ένα εκπληκτικό καστ ηθοποιών που ενσαρκώνουν τα ζώα της ζούγκλας, όπως, εκτός από τους παραπάνω, την Κέιτ Μπλάνσετ, τον Πίτερ Μάλαν, τον Τομ Χολάντερ, τη Ναόμι Χάρις και... τον εαυτό του, που δανείζει την κίνηση και τη φωνή του στον αρκούδο Μπαλού! Με την ανθρώπινη μορφή τους, συμμετέχουν στην ταινία η Φρίντα Πίντο κι ο Μάθου Ρις.

Διαβάστε ακόμα: Το Netflix πάει σινεμά (και η αφορμή είναι τα Οσκαρ)

mowgli 607

mowgli 607

Στην ταινία, ο Μόγλης (ενσαρκώνει ο Ρόαν Τσαντ), μεγαλώνει στη ζούγκλα, πιστεύοντας ότι είναι λύκος. Οταν ο πάνθηρας Μπαγκίρα (με τη φωνή του Κρίστιαν Μπέιλ) του αποκαλύπτει την αλήθεια και καταδιωκόμενος από την τίγρη Σιρ Καν (με τη φωνή του Μπένεντικτ Κάμπερμπατς), ο Μόγλης αποφασίζει να επιστρέψει στον κόσμο των ανθρώπων, μόνο που η προσαρμογή του θα είναι κάθε άλλο παρά αρμονική. «Η ταινία μοιάζει με Ντίκενς στη ζούγκλα,» εξηγεί ο Αντι Σέρκις στο EW, «ο κόσμος του Μόγλη είναι ειδυλλιακός και ταυτόχρονα άγριος. Τίποτε δεν καθησυχάζει τους θεατές ότι όλα θα πάνε καλά. Είναι ξεκάθαρα μια ταινία για το πώς αισθάνεσαι όταν είσαι ο Αλλος. Ο Μόγλης είναι σχεδόν σαν πρόσφυγας όταν φεύγει από τον κόσμο των ζώων και πηγαίνει σ' εκείνον των ανθρώπων. Δεν τον αποδέχονται, αρχικά είναι ένας παρίας. Κι όταν σχεδόν ενσωματώνεται σ' αυτό το νέο πολιτισμό, πρέπει να επιστρέψει στη ζούγκλα.»

Η ταινία «Μόγλης: Ο Θρύλος της Ζούγκλας» θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένες αίθουσες αλλά και στο Netflix στις 7 Δεκεμβρίου.


Διαβάστε ακόμα:

mowgli poster 607