Buzz

Ηρθε με τον Αγιο Βασίλη: νέο τρέιλερ για το «Mortdecai»

στα 10

Πάνω στα Χριστούγεννα, ο Τσάρλι Μόρντεκαϊ στριφογύρισε το μουστάκι του και μάς έστειλε το νέο του τρέιλερ.

Ηρθε με τον Αγιο Βασίλη: νέο τρέιλερ για το «Mortdecai»

Ο Τζόνι Ντεπ επενδύει για ακόμη μια φορά στην εκκεντρικότητα, σε μια ταινία που μοιάζει τέκνο του «Ροζ Πάνθηρα» και του Τζέιμς Μποντ και - ενδέχεται - να σώσει την καριέρα και την υπόληψη του πρωταγωνιστή του! Σε σκηνοθεσία του Ντέιβιντ Κεπ, σεναριογράφου του τρίτου «Ιντιάνα Τζόουνς», του «Men in Black 3» και πάλαι πότε πολλά υποσχόμενου σκηνοθέτη («Stir of Echoes»), το «Mortdecai» ζωντανεύει τον ήρωα της διάσημης τριλογίας βιβλίων του Κιρίλ Μπονφιλιόλι (1928-1985), ενός εμπόρου τέχνης και συγγραφέα που γέννησε στα '70s τον ομώνυμο ήρωα: έναν έμπορο τέχνης διάσημο για το μουστάκι του και τις ανορθόδοξες μεθόδους της λύσης των υποθέσεων στις οποίες αναμειγνύεται.

mortdecai 607

Το «Mortdecai» παρακολουθεί τον Τσάρλι Μόρντεκαϊ, καθώς αυτός αναλαμβάνει την αναζήτηση ενός κλεμμένου πίνακα ο οποίος θεωρείται ότι περιέχει κρυμμένο το κλειδί ενός λογαριασμού τραπέζης όπου βρίσκεται χρυσός των Ναζί. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ο Τζόνι Ντεπ (που από την ερχόμενη εβδομάδα θα δούμε και ως Κακό Λύκο στο «Into the Woods», αναλαμβάνει την ευθύνη να ζωντανέψει τον «κάτι από Πίτερ Σέλερς στον "Ροζ Πάνθηρα"» κεντρικό ήρωα, σε μια προσπάθεια να βγει αλώβητος από τις εμπορικές αποτυχίες του «Dark Shadows», του «Lone Ranger» και γενικώς της κατρακύλας που έχει πάρει η δημοτικότητά του τα τελευταία χρόνια...

mortdecai 607

Μαζί του πρωταγωνιστούν η Γκουίνεθ Πάλτροου, ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, ο Πολ Μπέτανι, η Ολίβια Μαν κι ο Τζεφ Γκόλντμπλαμ, σε αυτό που μπορεί να είναι ακόμη ένα «Σέρλοκ Χολμς» για τη γενιά των multiplex και - λόγω μουστακίου - και των απανταχού χίπστερς!

mortdecai 607

Δείτε παρακάτω το νέο, βρετανικό τρέιλερ του «Mortdecai» που είναι προγραμματισμένο να βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 29 Ιανουαρίου του 2015 από τη Spentzos Film. Αφηγητής ο Στίβεν Φράι που, ωστόσο, δυστυχώς δεν παίζει στην ταινία!

Διαβάστε ακόμη: