Buzz

Το νέο τρέιλερ των «Φονικών Μηχανών» είναι γεμάτο μεταποκαλυπτική δράση

στα 10

Η πιο steampunk περιπέτεια σε παραγωγή και σενάριο Πίτερ Τζάκσον, δείχνει να είναι ίσως μια από τις πιο εντυπωσιακές young adult ταινίες.

Flix Team
Το νέο τρέιλερ των «Φονικών Μηχανών» είναι γεμάτο μεταποκαλυπτική δράση

Η μεταφορά διαφόρων yound adult μυθιστορημάτων στη μεγάλη οθόνη φαίνεται πως δεν έχει πεθάνει τελείως, παρά την μια αποτυχία πίσω από την άλλη. Πολλά από αυτά δεν κατάφεραν να κερδίσουν το κοινό τους και να δημιουργήσουν τα saga που υπόσχονταν, παραμένοντας στη μια και μοναδική ταινία. Από ότι φαίνεται όμως, ο Πίτερ Τζάκσον θέλει να τα αλλάξει όλα αυτά.

Στο σύμπαν των «Φονικών Μηχανών» βρισκόμαστε χιλιάδες χρόνια αφότου η ανθρωπότητα έχει μηδενίσει και ξεκινήσει από την αρχή, σε έναν κόσμο όπου οι πόλεις δεν είναι κάτι στατικό στον χάρτη, μα τεράστιες μηχανές που κινούνται σε ρόδες. Οι μεγαλουπόλεις σαρώνουν τον πλανήτη κυνηγώντας μικρότερες πόλεις και χωριά -κι αυτά κινούμενα- σε μια steampunk οργιαστική φαντασία που αν μη τι άλλο δείχνει θεαματική στη μεταφορά της στην οθόνη.

Διαβάστε ακόμα: Ο Πίτερ Τζάκσον φέρνει την Αποκάλυψη στο νέο τρέιλερ για τις «Φονικές Μηχανές»

mortal engines 607

mortal engines 607

mortal engines 607

Ο Πίτερ Τζάκσον έχει εδώ τον ρόλο του παραγωγού, έχοντας αναθέσει τη σκηνοθεσία στον πρωτοεμφανιζόμενο Κρίστιαν Ρίβερς, ο οποίος έχει θητεύσει για χρόνια διπλά του τόσο σαν storyboard artist όσο και σαν σκηνοθέτης των σκηνών δράσης στις ταινίες της σειράς του «Hobbit». Το σενάριο το έχει γράψει ο ίδιος ο Τζάκσον μαζί με τις Φραν Γουόλς και Φιλίπα Μπόιενς, των «Lord of the Rings» και «Hobbit».

Το δεύτερο τρέιλερ μας βάζει ακόμα πιο βαθιά στον μεταποκαλυπτικό κόσμο των βιβλίων του Φίλιπ Ριβ, δείχνοντας ολόκληρες πόλεις πάνω σε μηχανές, αλλά και των χαρακτήρων της με το αποτέλεσμα να δείχνει τουλάχιστον εντυπωσιακό. Οι «Φονικές Μηχανές» φιλοδοξούν να ξεκινήσει τη δική τους κινηματογραφική saga, αφού η λογοτεχνική σειρά του Φίλιπ Ριβ στην οποία βασίζεται αποτελείται από τέσσερα βιβλία και η προώθησή του έχει ήδη ξεκινήσει θεαματικά. Στη ταινία πρωταγωνιστούν οι Χιούγκο Γουίβινγκ, Χέρα Χίλμαρ, Ρόμπερτ Σίχαν, Ρόναν Ράφτερι, Λέιλα Τζόρτζ και θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 14 Δεκεμβρίου 2018.


Διαβάστε ακόμα:

Mortal Engines 607