Buzz

More than words: Τζακ Μπλακ & Τζίμι Φάλον και... δεν υπάρχουν λόγια!

στα 10

Oι Τζίμι Φάλον και Τζακ Μπλακ ερμηνεύουν κι αναπαριστούν καρέ καρέ το διάσημο 90ς μουσικό βίντεο του «More Than Words» των Extreme και γίνονται, δικαιωματικά, το viral θέμα της εβδομάδας...

More than words: Τζακ Μπλακ & Τζίμι Φάλον και... δεν υπάρχουν λόγια!

Οι μεγαλύτεροι θα το θυμάστε: τα ασπρόμαυρα μουσικά βίντεο ήταν το trend των 90ς (από τους U2 μέχρι τον Κρις Αϊζακ, κι από την Madonna μέχρι τον Black), οπότε για την μπαλάντα τους «More Than Words» οι Extreme προτίμησαν τότε να κρατήσουν τη σκηνοθεσία απλή. Δύο σκαμπό, κιθάρα-φωνή, μαυρόασπρη καλλιτεχνική σκηνοθεσία και, ναι, βαμμένα νύχια.

Καλεσμένος του Τζίμι Φάλον, ο Τζακ Μπλακ είχε την ιδέα να πουν το κομμάτι (δεν είναι lip-syncing, τραγουδούν οι ίδιοι) και, κυρίως, να αναπαραστήσουν καρέ-καρέ το βίντεο και να πετύχουν στην λεπτομέρεια την αισθητική, τις μελό παύσεις και, ναι, τα βαμμένα νύχια. Και ξαφνικά, όλο αυτό έγινε ακόμα πιο αστείο.

jack black jimmy fallon 607

Διαβάστε ακόμα: Tα lip sync battles του Τζίμι Φάλον έχουν πια τη δική τους εκπομπή!

Ο Τζίμι Φάλον είναι γνωστό ότι στήνει αναπαραστάσεις-παρωδίες της ποπ κουλτούρας των 80ς και 90ς (που ήταν οι εποχές που μεγάλωσε κι ο ίδιος). Από την ιστορία της ραπ που μιξάρει και παρουσιάζει με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ (οι δυο τους ραπάρουν θρυλικές επιτυχίες σ' ένα ξεκαρδιστικό μέντλεϊ), μέχρι την «εξέλιξη του χορού» μέσα στις δεκαετίες (από την Τζένιφερ Λόπεζ μέχρι την Πρώτη Κυρία, Μισέλ Ομπάμα, διάσημοι καλεσμένοι τον έχουν βοηθήσει να κάνει πλάκα στο πώς έχουμε αλλάξει τους τρόπους που λικνιζόμαστε μέσα στα χρόνια).

Δείτε ακόμα: Αυτό ήταν το πιο αστείο βίντεο της εβδομάδας: Νικόλ Κίντμαν - Τζίμι Φάλον

Κι όσο για τον Τζακ Μπλακ, αυτό δε θέλει και ιδιαίτερη επεξήγηση. Ο τραγουδιστής των «Tenacious D» μπορεί να παίξει δεκάδες ταινίες στο μέλλον, αλλά έχει αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στη συλλογική μας μνήμη ως δαιμόνιος καθηγητής του «School of Rock» κι ως ο ενοχλητικός υπάλληλος του αγαπημένου μας κινηματογραφικού δισκάδικου, who is walking on sunshine ή παίρνει το μικρόφωνο και μας προσκαλεί να get it on...

Απολαύστε τους (και για να διαπιστώσετε την πιστή αντιγραφή σας παραθέτουμε και το γνήσιο βίντεο των Extreme):

.

.

Δείτε περισσότερα: