Buzz

Οσο κοιμόσασταν, οι Monty Python ανέβασαν το νέο τους τραγούδι στο youtube!

στα 10

Προετοιμάζοντας το κοσμοϊστορικό reunion τους, οι Monty Python μας στέλνουν ένα μικρό teaser. Ακούστε το «The Silly Walks Song».

Οσο κοιμόσασταν, οι Monty Python ανέβασαν το νέο τους τραγούδι στο youtube!

Νέο τραγούδι Monty Python! Ποιος περίμενε ότι θα ξαναδιαβάσει αυτές τις λέξεις; Kι όμως: όσο εμείς κοιμόμασταν ο Ερικ Αϊντλ ανέβασε στο youtube το «The Silly Walks Song», το πρώτο νέο υλικό των αγαπημένων μας κωμικών εδώ και δεκαετίες. Το τραγούδι είναι το πρώτο σινγκλ από το άλμπουμ «Monty Python Sings (Again)», το οποίο πρόκειται για μία ψηφιακά επεξεργασμένη αλλά και με πρόσθετο υλικό εκδοχή του «Monty Python Sings» που κυκλοφόρησαν το 1989. Το «Monty Python Sings (Again)» θα κυκλοφορήσει τον Μάιο.

Η τελευταία φορά που τα αυθεντικά μέλη των Monty Python δούλεψαν μαζί ήταν 30 χρόνια πριν, στο «The Meaning of Life» (1983). Να όμως που οι Τζον Κλιζ, Τέρι Γκίλιαμ, Τέρι Τζόουνς, Ερικ Αϊντλ και Μάικλ Πάλιν πρόκειται να ανασυγκροτήσουν το κωμικό σχήμα για μία σειρά 10 παραστάσεων στο Ο2 του Λονδίνου που ονομάζουν «το τελευταίο για πάντα live σόου των Μόντι Πάιθον». Απλά να πούμε ότι κατά την on line προπώληση των εισιτηρίων, το πρώτο βράδυ έγινε sold out σε 43.5 δευτερόλεπτα.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το reunion των Μόντι Πάιθον.

Μάλιστα, όσοι γνωρίζουν λεπτομέρειες για τις παραστάσεις μιλούν για υπερπαραγωγή και εξτραβαγκάνζα. Μιλώντας το βρετανικό ραδιόφωνο ο Μάικλ Πάλιν αστειεύτηκε προχθές: «Θα είναι σαν τεστ κοπώσεως για εμάς τα ραμολί. Αλλά θα έχουμε από δίπλα όλη τη νοσηλευτική περίθαλψη που χρειαζόμαστε - γιατροί και νοσοκόμες σε ετοιμότητα. Ναι, θα έχουμε αρκετά σκηνικά και μπαλέτα, γιατί παίζουμε ο καθένας πάνω από 10 χαρακτήρες και χρειάζεσαι χρόνος να αλλάξεις όταν είσαι 73 χρονών!»

Οι φαν των Python περίμεναν με αγωνία ένα τέτοιο reunion, όμως μετά το θάνατο του Γκράχαμ Τσάπμαν το 1989, οι ελπίδες τους γκρεμίστηκαν. Ειδικά όταν οι κωμικοί σκόρπισαν και αφοσιώθηκαν ο καθένας στα προσωπικά του πρότζεκτς. Κάποιες μεταξύ τους συνεργασίες έγιναν: το 1996 οι Τζόουνς, Αϊντλ, Κλιζ και Πάλιν έπαιξαν στην κινηματογραφική μεταφορά του Τζόουνς για το «The Wind in the Willows», ενώ μία δεκαετία αργότερα κάποια από τα μέλη, κάποιες φορές έκαναν guest εμφανίσεις στο «Spamalot», τη θεατρική παρωδία του «Holy Grail» («Οι Ιππότες της Ελεεινής Τραπέζης»).

Να όμως που ο χρόνος που κυλά τους έκανε να το αποφασίσουν. Οι κωμικοί οι οποίοι είναι όλοι πάνω από 70 χρονών πλέον («357 χρονών όλοι μαζί!» όπως χαριτολογεί ο Πάλιν) αποφάσισαν «ή τώρα, ή ποτέ» και συμφώνησαν σ' ένα κανονικό, full time reunion.

Προς το παρόν αρκεστείτε στο «The Silly Walks Song», το οποίο ο Αϊντλ χαρακτήρισε με το εξής tweet «Πρώτο νέο Πάιθον υλικό εδώ και αιώνες. Ενα τραγούδι που εγγυάται να σας κάνει να χαχανίσετε και να πάθετε κατάθλιψη ταυτόχρονα.The Silly Walks Song».

Πράγματι η μελωδία σου κολλάει σε μία ευχάριστη λούπα, μέχρι να προσέξεις τους στίχους. «Morning morning morning. Boring. Boring. Boring. Work all day, earn your bread... till you finally drop down dead....»

Διαβάστε ακόμη: