Buzz

Μόνο μία Ντιάμπλο θα σκάρωνε ένα τέτοιο «Paradise» - δείτε το trailer

στα 10

Η βραβευμένη σεναριογράφος του «Juno» και του «Young Adult» πέρασε πίσω από την κάμερα και υπόσχεται να μας πάει στον (δικό της) Παράδεισο!

Μόνο μία Ντιάμπλο θα σκάρωνε ένα τέτοιο «Paradise» - δείτε το trailer

Κάποτε είχε το διάβολο στην πένα της, κάποιες φορές βέβαια μας έχει απογοητεύσει. Το τελευταίο πρότζεκτ της Ντιάμπλο Κόντι αρχικά λεγόταν «Lamb of God», άλλαξε σε «Paradise», κάτι που αποτελεί λογοπαίγνιο ανάμεσα στην υπόσχεση του Παραδείσου για τους αγνούς Χριστιανούς και το... Λας Βέγκας, το Paradise/Sin City.

Πρωταγωνίστρια της ταινίας η Τζούλιαν Χαφ (που ίσως θυμάστε από το «Footloose» και το «Rock of Ages»), η οποία υποδύεται την Λαμπ (Lamb, αμνός), μια κοπέλα που έχει μεγαλώσει με εξαιρετικά συντηρητικές αρχές σε μια θρησκευτική κοινότητα της Μοντάνα, η οποία όμως εξαιτίας ενός τρομερού δυστυχήματος έχει έντονα σημάδια από κάψιμο σε όλο της το κορμί. Καθώς αρχίζει να συνέρχεται σωματικά, συνειδητοποιεί ότι πνευματικά είναι χειρότερα παρά ποτέ κι αποφασίζει να δοκιμάσει, για πρώτη φορά στη ζωή της, μια διαδρομή στην «άγρια πλευρά».

Αφήνοντας την οικογένειά της σύξυλη στη διάρκεια μιας λειτουργίας (τους γονείς της υποδύονται η Χόλι Χάντερ και ο Νικ Οφερμαν), πηγαίνει στο Λας Βέγκας κι εξασκεί όλες τις αμαρτίες που ανέκαθεν ήταν απαγορευμένες, όπως να πίνει αλκοόλ, να χορεύει ή ν’ ακούει ποπ μουσική!

1

«Είναι τόσο αθώα,» λέει η Ντιάμπλο Κόντι σε συνέντευξή της στο USA Today, που θεωρεί ως υπέρβαση όλα τα πράγματα που εμείς θα κάναμε ένα τυχαίο σαββατόβραδο.» Το καστ συμπληρώνουν η Οκτάβια Σπένσερ και ο Ράσελ Μπραντ, ως δυο «έκπτωτοι άγγελοι» που αναλαμβάνουν να δείξουν τον Παράδεισο στην νεαρό απολωλός πρόβατο.

Η Ντιάμπλο Κόντι εξηγεί, στην ίδια συνέντευξη, ότι ήθελε η πρώτη της σκηνοθετική προσπάθεια να έχει αισιόδοξο μήνυμα: «Οποιος έχει ποτέ βιώσει μια τρομερά δύσκολη εμπειρία, όπως η Λαμπ με το δυστύχημά της, γνωρίζει πόσο δύσκολο είναι να παραμένεις θετικός και να μην παραδίδεσαι εντελώς στον κυνισμό σου. Εγώ ήθελα να κάνω μια ταινία που δε θα είναι κυνική, που θα εμπνέει αισιοδοξία.»

Δείτε το trailer.