Buzz

Μόνικα Μπελούτσι, Βενσάν Κασέλ ξανά μαζί

στα 10

Tο βασιλικό ζευγάρι του γαλλικού σινεμά θα συναντηθεί ξανά, αυτή τη φορά στο καρναβάλι του Ρίο, για την καινούρια ταινία του Κιμ Σαπιρόν.

Μόνικα Μπελούτσι, Βενσάν Κασέλ ξανά μαζί
Flying down to Rio...

Η Μόνικα μπορεί να απογοήτευσε τους θαυμαστές της στην ταινία του Φιλίπ Γκαρέλ «Un Ete Bullant», που προβλήθηκε πριν λίγες μέρες στο φεστιβάλ Βενετίας, ενώ ο Βενσάν τα κατάφερε μάλλον καλύτερα φέτος το καλοκαίρι στο «Le Moine» του Ντομινίκ Μολ.

Αυτά ανήκουν ήδη στο παρελθόν για το ζευγάρι όμως, αφού η Μπελούτσι γυρίζει αυτόν τον καιρό στην Τουρκία το «Rhino's Season» του Μπαχμάν Γκομπαντί κι ο Βενσάν ετοιμάζεται να ξεκινήσει στο Λονδίνο τα γυρίσματα του «Trance» του Ντάνι Μπόιλ.

Αμέσως μετά, σύμφωνα με δικές τους δηλώσεις θα ταξιδέψουν στο Ρίο όπου θα πρωταγωνιστήσουν στην καινούρια ταινία του Κιμ Σαπιρόν («Dogpound»). Ο Σαπιρόν και ο Κασέλ έχουν συνεργαστεί ξανά στο «Sheitan», αλλά αυτή τη φορά το φιλμ που ετοιμάζουν δείχνει λιγότερο σκοτεινό.

Ο τίτλος του θα είναι «Samba Drama» και σύμφωνα με την Μπελούτσι, θα είναι «μια ερωτική ιστορία, λίγο καταραμένη, με φόντο το καρναβάλι του Ρίο».