Buzz

Η «Μόνικα» του Δημήτρη Αργυρίου κάνει την online πρεμιέρα της στο Flix

στα 10

Eνα πορτρέτο ενός θύματος ανθρώπινης εμπορίας, από έναν ανερχόμενο σκηνοθέτη.

Flix Team
Η «Μόνικα» του Δημήτρη Αργυρίου κάνει την online πρεμιέρα της στο Flix

Η Μόνικα ήθελε να γίνει κομμώτρια όταν μεγαλώσει...Τα πράγματα πήγαν λάθος... Αυτή είναι η ιστορία της...

Στην έβδομη ταινία μικρού μήκους, η οποία διαγωνίστηκε στο Φεστιβάλ της Δράμας το 2016 αλλά και συμμετείχε με διακρίσεις σε πάνω από 20 διεθνή φεστιβάλ, ο σκηνοθέτης Δημήτρη Αργυρίου βασίζει την ιστορία του σε μια αληθινή συνέντευξη με θύμα ανθρώπινης εμπορίας και μας συστήνει την Μόνικα καθώς η ίδια μας διηγείται την τραγική ιστορία της ζωής με τα όνειρά της, τον μεγάλο της έρωτα αλλά και πως κατέληξε να ζει μέσα στον εφιάλτη της ανθρώπινης εμπορίας.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη «Μόνικα» και τον Δημήτρη Αργυρίου εδώ.

monica3

Ο Δημήτρης Αργυρίου είπε για την ταινία του: «Η ανθρώπινη εμπορία ή αλλιώς η σύγχρονη σκλαβιά είναι ένα από τα σημαντικότερα εκγλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Η ιστορία της Μόνικας είναι αληθινή και η Μόνικα υπαρκτό πρόσωπο. Ήταν προσωπική ανάγκη να μοιραστώ την ιστορία της και να της δώσω πρόσωπο. Πήρε αρκετό χρόνο ώστε να βρω την κατάλληλη φόρμα, και τους κατάλληλους συνεργάτες, ώστε να διηγηθώ την ιστορία της με μεγαλύτερη αμεσότητα.»

Μετά από τα ταξίδια και τις διακρίσεις του στα διεθνή φεστιβάλ, η «Μόνικα» του Δημήτρη Αργυρίου κάνει την online πρεμιέρα του στο Flix. Δείτε την ολόκληρη εδώ:


infoΣενάριο - Σκηνοθεσία - Παραγωγή: Δημήτρης Αργυρίου / Monica: Ivana Pavlakovik / Voice Over: Martyna Jatkauskaite-Παλαιολόγου / Φωτογραφία - Κάμερα: Lev Predan Kowarski / Μοντάζ: Δημήτρης Αργυρίου / Sound Design - Mixing: Kai Mueller / Μουσική - Voice Over Recording: Μιχάλης Παλαιολόγου / Συμπαραγωγή: Aleksandra Bilic & Aleksandra Lazarovski

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site του Δημήτρη Αργυρίου.

monica2