Buzz

Η Μόνικα Μπελούτσι στην πισίνα. Γυμνή.

στα 10

Λίγο πριν φτάσει στη Βενετία για την πρεμιέρα του «On the Milky Way», η Μόνικα Μπελούτσι φωτογραφήθηκε γυμνή στην πισίνα για λογαριασμό του Paris Match.

Η Μόνικα Μπελούτσι στην πισίνα. Γυμνή.

Η επιθυμία δεν σβήνει όσο μεγαλώνει κανείς. Οταν κάποιος είναι νέος, οδηγείται από την επιθυμία των ορμονών και την παρόρμηση. Με τον καιρό, ίσως το σεξ γίνεται πιο πνευματικό, αλλά η απόλαυση είναι εξίσου ισχυρή. Οταν ο αισθησιασμός και η σεξουαλικότητά συναντήσουν την αγάπη, είναι η αποθέωση και είναι πολύ όμορφο. Δεν μπορώ να με φανταστώ τώρα να κάνω έρωτα χωρίς αγάπη.

Η Μόνικα Μπελούτσι θα κλείσει τα 52 της χρόνια στις 30 Σεπτεμβρίου. Και είπε να το γιορτάσει με μια φωτογράφηση που έχει προκαλέσει κοσμική διέγερση, αφού τη δείχνει στην πισίνα του σπιτιού της να κολυμπά γυμνή, επιβεβαιώνοντας πως όταν είσαι σύμβολο του σεξ μια φορά είσαι για πάντα.

Δείτε ακόμη: Η Μόνικα Μπελούτσι δίνει (ξανά) νόημα στο σέξι μπροστά στο φακό του Rankin

Monica Belucci Paris Match

Η συνέντευξη και η φωτογράφηση στο Paris Match έγινε με αφορμή την παγκόσμια πρεμιέρα του «On the Milky Road», της νέας ταινίας του Εμίρ Κουστουρίτσα στην οποία πρωταγωνιστεί η Μόνικα Μπελούτσι και η οποία διαγωνίζεται για τον Χρυσό Λέοντα στο φετινό 73ο Διεθνες Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Μιλώντας στο Paris Match για το γεγονός πως δεν έχει βρει ακόμη κάποιο σύντροφο μετά το χωρισμό της με τον Βενσάν Κασέλ, η Μόνικα Μπελούτσι υπήρξε αποστομωτική:

«Η εικόνα μου ζει τη ζωή της, εγώ τη δική μου. Σαν ηθοποιός έχω μια δημόσια εικόνα. Σαν γυναίκα, έχω ανάγκη να κρατάω τον μυστικό μου κήπο για να προστατεύομαι και για να προστατεύω τα παιδιά μου. Βλέπετε αυτή την κούκλα με ένα χρυσό φόρεμα και μάσκα νεκρού που βρίσκεται στο τζάκι μου; Την αγόρασα στο Μεξικό, όταν κάναμε τα γυρίσματα του Τζέιμς Μποντ. Για τους Μεξικανούς, αυτή η κούκλα συμβολίζει την μεγαλύτερη γιορτή τους, τη γιορτή των Νεκρών, με την οποία ξεκινάει, εξάλλου, και η ταινία Spectre. Είναι το τέλος και η νέα αρχή. Ακριβώς όπως νιώθω κι εγώ αυτή τη στιγμή».

Διαβάστε και δείτε ακόμη: Η Μόνικα Μπελούτσι είναι η γυναίκα που δεν θα τολμούσε να ονειρευτεί ούτε ο Τζέιμς Μποντ!

Monica Belucci Paris Match

Διαβάστε και δείτε ακόμη: «Προτιμώ να με αποκαλούν Bond Lady»: Η Μόνικα Μπελούτσι και το τέλος των Bond Girls (όπως τα γνωρίζαμε)