Buzz

Modern Seinfeld: ο Τζέρι Σάινφελντ γράφει επεισόδια στο twitter!

στα 10

Eίχε την πιο επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά στα 90ς. Σήμερα, ο Σάινφελντ αποδεικνύει ότι το 'χει ακόμα: γράφει στο twitter ιδέες για επεισόδια που θα έβαζαν τους Τζορτζ, Ελέιν, Κρέιμερ και Τζέρι σε σύγχρονες περιπέτειες. Απολαύστε τα...

Modern Seinfeld: ο Τζέρι Σάινφελντ γράφει επεισόδια στο twitter!

Το «Seinfeld» σε έκλεινε στο σπίτι σου. Κυριολεκτικά. Στα μέσα της δεκαετίας του 90, κάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ κανείς δεν κυκλοφορούσε στους δρόμους στην Αμερική. Ολοι έμεναν σπίτι για να δουν το νέο επεισόδιο (το οποίο παιζόταν ανάμεσα στα «Friends» και «ER»). Ολοι συζητούσαν την άλλη μέρα τι είχε σκαρφιστεί ο stand up κωμικός Τζέρι Σάινφελντ για να διακωμωδήσει τους σύγχρονους νεοϋορκέζους και τις εμμονές τους. Ολοι αναγνώριζαν κομμάτια του εαυτού τους, ή του παραλογισμού της εποχής τους, στους ήρωες της παρέας του υποχόνδριου Τζέρι: τον loser Τζορτζ, την νευρωτική single-gal Ελέιν, τον ψυχάκια γείτονα Κρέιμερ.

Διαβάστε επίσης: Πόσο σούπερ ήταν το «Seinfeld» reunion για το Super Bowl;

Δύο δεκαετίες μετά την blockbuster επιτυχία της σειράς, η οποία εγκαινίασε και τον όρο «Must-See TV», ο Τζέρι Σάινφελντ αποφασίζει να αποδείξει ότι άνετα θα μπορούσε να συνεχίσει τον... κοινωνικό σχολιασμό της μετα-μιλένιουμ εποχής μας μέσα από τους ήρωες του «Seinfeld». Εγκαινιάζοντας τον λογαριασμό «Modern Seinfeld» στο twitter γράφει ιδέες για σενάρια επεισοδίων που θα έβαζαν τους Τζορτζ, Ελέιν, Κρέιμερ και Τζέρι σε σύγχρονες περιπέτειες.

Δείτε κι αυτό: Βλέποντας τηλεόραση ένα επεισόδιο τη φορά #3: «Seinfeld», The Chinese Restaurant

Γιατί αν κάποιος κατάφερνε να σκαλίσει τις ιδιαιτερότητες και τον παραλογισμό του μοντέρνου ανθρώπου την εποχή που δεν υπήρχαν κινητά τηλέφωνα, wifi, tinder, facebook και 250 γεύσεις καφέ στα Starbucks τώρα είναι παιχνιδάκι για εκείνον να κάνει πλάκα με την καθημερινότητά μας.

Δείτε μερικά παραδείγματα και γελάστε (απαιτούμε να επιστρέψει ο Τζέρι στην TV):

Modern Seinfeld 607 1

Modern Seinfeld 607 2

Modern Seinfeld 607 3

Modern Seinfeld 607 4

Modern Seinfeld 607 5

Modern Seinfeld 607 6

Modern Seinfeld 607 7

Modern Seinfeld 607 8

Modern Seinfeld 607 9

Modern Seinfeld 607 10

Modern Seinfeld 607 11

Modern Seinfeld 607 12