Buzz

Ο The Rock αποκαλύπτει την πολυαναμενόμενη «Moana» της Disney

στα 10

Η teaser αφίσα (και σύντομα το πρώτο τρέιλερ) της επόμενης ταινίας κινουμένων σχεδίων της Disney έκανε την εμφάνισή της στο... twitter του Ντουέιν Τζόνσον!

Ο The Rock αποκαλύπτει την πολυαναμενόμενη «Moana» της Disney

Η νέα, πολυαναμενόμενη ταινία animation της Disney, το «Moana», που περιμένουμε στις αίθουσες στις 23 Νοεμβρίου, αρχίζει να κάνει την εμφάνισή της. Οχι με το συμβατικό τρόπο, αλλά με τον... The Rock τρόπο! Ο Ντουέιν Τζόνσον μόλις πόσταρε στο λογαριασμό του στο twitter το teaser poster της ταινίας και προανήγγειλε την άφιξη του πρώτου teaser trailer, αυτήν την Κυριακή. Φυσικά και πάλι στο twitter του The Rock. Υπάρχουν τρεις λόγοι γιατί το Studio μπορεί να επέλεξε αυτή την προωθητική οδό: κατ' αρχάς, ο Ντουέιν Τζόνσον είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και είναι βέβαιο πως ό,τι ποστάρει το βλέπουν εκατομμύρια, ήδη ενδιαφερόμενοι, πιθανοί θεατές. Κατά δεύτερον, ο ηθοποιός δανείζει τη φωνή του στον έναν από τους κεντρικούς ήρωες της ταινίας, τον ημίθεο Μάουι. Και τρίτον, με ρίζες στους Σαμόα, ο The Rock έχει και προσωπικούς λόγους να συνδέεται στενότερα με το «Moana», που ξετυλίγεται ολόκληρο στο Νότιο Ειρηνικό.

Διαβάστε ακόμη: Η Disney ετοιμάζει ταινία για την αδελφή που η Χιονάτη δε γνώριζε ότι είχε

moana 607

Η επίσημη σύνοψη του «Moana» μάς ενημερώνει ότι, Πριν τρεις χιλιάδες χρόνια, οι σπουδαιότεροι ναυτικοί του κόσμου διέσχιζαν τον τεράστιο Νότιο Ειρηνικό, ανακαλύπτοντας τα πολυάριθμα νησιά της Ωκεανίας. Αλλά μετά, για μια χιλιετία, τα ταξίδια σταμάτησαν - και κανείς σήμερα δε γνωρίζει γιατί. Αυτή εδώ είναι η ιστορία μιας θαρραλέας έφηβης, που ξεκινά με τη βάρκα της ένα παράτολμο ταξίδι για ν' αποδείξει ότι είναι άξια θαλασσοπόρος και να εκπληρώσει την ανολοκλήρωτη αναζήτηση των προγόνων της. Στη διάρκεια του ταξιδιού της, η Μοάνα (με τη φωνή της Χαβανέζας Αούλι'ι Κραβάλο), γνωρίζει τον άλλοτε παντοδύναμο ημίθεο Μάουι (εδώ η συμμετοχή του Ντουέιν Τζόνσον) και, μαζί, ταξιδεύουν στον ανοιχτό ωκεανό, σε μια διαδρομή γεμάτη περιπέτειες, συναντήσεις με γιγαντιαία φλεγόμενα πλάσματα και απίθανες αντιξοότητες. Σκηνοθετεί το δημιουργικό δίδυμο των Ρον Κλέμεντς και Τζον Μάσκερ που έχουν υπογράψει στο παρελθόν ταινίες σαν τη «Μικρή Γοργόνα» και τον «Αλαντίν».

Δείτε παρακάτω την teaser αφίσα του «Moana» και περιμένετε σύντομα περισσότερα στο twitter account του Ντουέιν Τζόνσον!

Διαβάστε ακόμη: