Φεστιβάλ / Βραβεία

Miss Golden Globe 2013: η κόρη του Κλιντ Ιστγουντ!

στα 10

Η Ενωση Ξένων Ανταποκριτών του Χόλιγουντ (The Hollywood Foreign Press Association) ανακοίνωσε ποια θα είναι η φετινή «Miss Golden Globe»: η Φρανσέσκα Ιστγουντ, η 19χρονη κόρη του Κλιντ Ιστγουντ.

Miss Golden Globe 2013: η κόρη του Κλιντ Ιστγουντ!

Η Φρανσέσκα Ιστγουντ παρουσιάστηκε ως η τιμώμενη «Miss Golden Globe» για το 2013, σε εκδήλωση που έγινε πριν λίγες μέρες σε εστιατόριο του West Hollywood.

Ως «Miss Golden Globe» παραδοσιακά επιλέγεται η κόρη ενός celebrity και ο ρόλος της είναι να βοηθάει στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών. Είναι το κορίτσι το οποίο ανεβάζει στη σκηνή τους καλεσμένους ή φέρνει τα αγαλματίδια στους παρουσιαστές για να τα απονείμουν στους νικητές.

Από την Λόρα Ντερν και την Μέλενι Γκρίφιθ, μέχρι την Ράμερ Γουίλις και την Τζόλι Φίσερ, δεκάδες κόρες διασήμων έχουν κερδίσει το ρόλο του Golden Globe κοριτσιού.

Η Φρανσέσκα Ιστγουντ είναι 19χρονη ηθοποιός, η οποία αυτή την εποχή παίρνει μέρος μαζί με την μητέρα της (Ντίνα Ιστγουντ) και την ετεροθαλή αδελφή της Μόργκαν Ιστγουντ στο οικογενειακό reality show του Ε! καναλιού «Mrs. Eastwood and Company».

Ταυτόχρονα σπουδάζει στο πανεπιστήμιο της Ν. Καλιφόρνια (University of Southern California).

Οι υποψηφιότητες για τις φετινές Χρυσές Σφαίρες θα ανακοινωθούν στις 13 Δεκεμβρίου και η 70η τελετή απονομής τους θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιανουαρίου.

Διαβάστε τα πάντα για την κούρσα των βραβείων, έτσι όπως έχει εξελιχθεί μέχρι στιγμής, στις προβλέψεις του Flix για τα φετινά Οσκαρ.