Buzz

Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα των Μinions είναι ήδη viral!

στα 10

Υπάρχουν τα παραδοσιακά κάλαντα. Και τα κάλαντα των Minions. Τα δεύτερα φέρνουν τα Χριστούγεννα με άγριες διαθέσεις.

Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα των Μinions είναι ήδη viral!

Χτίζοντας την αγωνία μέχρι την έξοδο της ταινίας του τον Ιούλιο του 2015, τα Minions (χωρίς πλέον τη γονική συναίνεση του «Despicable Me») ξέρουν τους τρόπους για να μείνουν στην επικαιρότητα.

Το τελευταίο τους ανδραγάθημα είναι τα κάλαντα που αποφάσισαν να τραγουδήσουν για να υποδεχτούν τα Χριστούγεννα, πειράζοντας ελαφρά τους στίχους στη γλώσσα των minions. Eξ ου και δεν θα καταλάβετε τίποτα παρά μόνο το γνωστό ρυθμό από το «Jingle Bells» σε άπταιστα μινιονέζικα. Το βίντεο γυρίστηκε ως διαφήμιση μεγάλης αλυσίδας κινηματογράφων στην Αμερική, προετοιμάζοντας το έδαφος για την πρώτη σόλο κινηματογραφική εμφάνιση των Minions.

Η υπόθεση του «Minions» (δείτε το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε εδώ) σε σκηνοθεσία των Πιερ Κόφιν και Κάιλ Μπάλντα είναι όσο εξωφρενική χρειάζεται, αφού αποκαλύπτεται πως τα κίτρινα πλάσματα που επιδίδονται σε ακατάσχετη και ακατάληπτη φλυαρία υπήρχαν από τις απαρχές της Γης με μοναδικό σκοπό να υπηρετούν τους κακούς της ανθρώπινης ιστορίας. Αφού λοιπόν εξοντώνουν κατά λάθος από τον T-Rex μέχρι τον Κόμη Δράκουλα και τον Ναπολέοντα, φτάνουν στην αγκαλιά της Scarlet Overkill (με τη φωνή της Σάντρα Μπούλοκ) που είναι αποφασισμένη να γίνει η πρώτη γυναίκα κακός του κόσμου...

Δείτε εδώ τα Minions σε χριστουγεννιάτικο mood...


Διαβάστε και δείτε ακόμη:

Tags: Minions