Buzz

Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν εγκαταλείπει το twitter μετά από ομοφοβικά memes

στα 10

H Eleven του «Stranger Things» σβήνει τον λογαριασμό της στο twitter μετά από φωτογραφίες που την απεικόνιζαν ως μια βίαιη και ομοφοβική κοπέλα.

Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν εγκαταλείπει το twitter μετά από ομοφοβικά memes

Το ότι διάφοροι σταρς αναγκάζονται να διαγράψουν τους λογαριασμούς τους στα social media μετά από bullying που δέχονται από διάφορα άτομα, όσο τραγικό κι αν ακούγεται αυτό, είναι ένα αρκετά σύνηθες φαινόμενο. Πριν λίγες μέρες μάλιστα η ηθοποιός Κέλι Μαρί Τραν, η οποία υποδύθηκε την Ρόουζ στο «Star Wars: Οι Τελευταίοι Jedi», αναγκάστηκε να διαγράψει τον λογαριασμό της στο instagram μετά από μήνες υβριστικών και απειλητικών ποστ.

Τώρα η ηθοποιός Μίλι Μπόμπι Μπράουν, η Eleven του «Stranger Things», διέγραψε τον λογαριασμό της στο twitter όταν διάφορα memes με τις φωτογραφίες που ανέβαζε άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο, οι οποίες την έδειχναν ως μια βίαια και αρκετά ομοφοβική κοπέλα. Μερικές από αυτές τις φωτογραφίες την έδειχναν να βρίσκεται στο κάθισμα ενός αυτοκινήτου και μια λεζάντα να γράφει «Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν πάει στο pride» και αμέσως μετά ένα βίντεο με ένα βανάκι να πατάει πεζούς στον δρόμο.

Διαβάστε ακόμα: Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν θα είναι η... αδελφή του Σέρλοκ Χολμς σε νέα σειρά ταινιών

millie bobby brown 607

Τα memes συνοδεύονταν με το hashtag #takedownmilliebobbybrown, τα οποία έκαναν την εμφάνισή τους το Νοέμβριο, αλλά άρχισαν να παίρνουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις τον Ιούνιο, ο οποίος είναι και pride μήνας. H Μπράουν είναι γνωστή για τον ακτιβιστικό της ρόλο για τα δικαιώματα της LGBTQ κοινότητας, αλλά και εναντίον του bullying ενώ πριν λίγους μήνες συγκίνησε με την ομιλία της για τα παιδιά που σκοτώθηκαν στο Πάρκλαντ στα βραβεία Nickelodeon Kids’ Choice Awards.

Κάποιοι λένε πως όλο αυτό ήταν σατιρικό και inside joke μέσα στην γκέι κοινότητα. Φυσικά αρκετοί ήταν αυτοί που αμέσως έτρεξαν να την υποστηρίξουν στα social media λέγοντας πως «το να βάζεις την Μίλι Μπόμπι Μπράουν, ένα παιδί, να δείχνει ως βίαιη και ομοφοβική είναι απλά γ*μένα αηδιαστικό και καθόλου αστείο».

H Μπράουν διατηρεί κι άλλο έναν λογαριασμό στο twitter το οποίο είναι αφιερωμένο στο να σταματήσει το bullying. Ο λογαριασμός αυτός παραμένει ενεργός, αλλά δεν έχει χρησιμοποιηθεί από πέρσι τον Δεκέμβριο, αν και κάποιοι πιστεύουν πως η Μπράουν θα αρχίσει να τον χρησιμοποιεί ξανά σύντομα μετά από όλα όσα έγιναν.

Διαβάστε ακόμη:

millie bobby brown 607