Buzz

Το φετινό καλοκαίρι προβλέπεται φρικιαστικό στο νέο τρέιλερ του «Midsommar»

στα 10

Μετά το θρίαμβο της «Διαδοχής», ο Αρι Αστερ ενορχηστρώνει ένα νέο ρεσιτάλ ανείπωτου τρόμου.

Το φετινό καλοκαίρι προβλέπεται φρικιαστικό στο νέο τρέιλερ του «Midsommar»

Μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του με τη φρικιαστική «Διαδοχή», όλοι περιμένουν με ανυπομονησία το επόμενο κινηματογραφικό βήμα του Αρι Αστερ. Κι όλα δείχνουν ότι ο σκηνοθέτης μάς επιφυλάσσει ένα νέο, ηλιόλουστο κρεσέντο τρόμου.

Το «Midsommar» αφηγείται το εφιαλτικό χρονικό των διακοπών ενός ζευγαριού του οποίου η σχέση βρίσκεται σε κρίση. Το ζευγάρι ταξιδεύει στη Σουηδία για να επισκεφτεί ένα χωριό στο βουνό και να παρακολουθήσει ένα φεστιβάλ που πραγματοποιείται εκεί. Αυτό που ξεκινάει σαν ένα ειδυλλιακό ταξίδι καταλήγει σε ένα τρομακτικό παιχνίδι επιβίωσης εναντίον μιας παγανιστικής αίρεσης.

Midsommar 607

Midsommar 607

Ο Αστερ έχει χαρακτηρίσει το φιλμ «φολκλορικού σκανδιναβικού τρόμου» ως μια «αποκαλυπτική ταινία χωρισμού, όπου ο πρόσφατος θάνατος των γονιών ενός από τους κεντρικούς χαρακτήρες προκαλεί μια πρωτόγνωρη αίσθηση τρόμου» και το έχει περιγράψει ως «έναν "Μάγο του Οζ" για διεστραμμένους».

Επειτα από ένα πρώτο teaser, με έντονους απόηχους από το «Wicker Man», το οποίο είχε ήδη εξιτάρει το ενδιαφέρον μας και με το παραπάνω, το νέο τρέιλερ επιβεβαιώνει τις προσδοκίες μας με τον καλύτερο (ή μήπως χειρότερο;) τρόπο.

Δείτε το παρακάτω, εν αναμονή της ταινίας, που θα κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες στις 3 Ιουλίου.


Διαβάστε ακόμη

Midsommar 607