Buzz

Are you OK? Το πρώτο κλιπ από το «Midnight Special» φέρνει ανατριχίλες

στα 10

Η νέα ταινία του Τζεφ Νίκολς είναι ένας από τους βασικούς λόγους που ανυπομονούμε ν' αρχίσει το Φεστιβάλ Βερολίνου! Δείτε το πρώτο κλιπ.

Are you OK? Το πρώτο κλιπ από το «Midnight Special» φέρνει ανατριχίλες

Μετά τα «Take Shelter» και «Mud», ο Τζεφ Νίκολς ετοιμάζεται για την επίσημη πρεμιέρα της νέας του ταινίας, «Midnight Special», στο Φεστιβάλ Βερολίνου σε λίγες μέρες κι ό,τι βλέπουμε από το φιλμ μάς μπερδεύει με τον πιο ενδιαφέροντα τρόπο: μια ιστορία για τη σχέση ενός πατέρα και του «ιδιαίτερου» γιου του, ταινία επιστημονικής φαντασίας σε πιο '70ς ύφος κι από τις «Στενές Επαφές Τρίτου Τύπου», μια κοινότητα θρησκόληπτων που περιμένουν τον Μεσσία, ένας δημοσιογράφος που διερευνά αν ο μικρός ήρωας είναι αγοράκι ή... θανάσιμο όπλο κι ένα ζευγάρι παιδικά μάτια που χρειάζονται γυαλάκια για να μην κάψουν ό,τι κοιτάζουν. Ο Τζεφ Νίκολς μάς έχει ήδη συναρπάσει και συγκινήσει με τις προηγούμενες ταινίες του και το «Midnight Special», που θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες τον Μάρτιο, μοιάζει ακόμα πιο πρωτότυπο και δυνατό.

Διαβάστε ακόμη: «Midnight Special» - Ο Τζεφ Νίκολς έχει νέα ταινία και το τρέιλερ είναι αριστούργημα

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας, στο «Midnight Special», ένας πατέρας μετατρέπεται σε φυγά, προκειμένου να προστατεύσει το γιο του, τον Αλτον και ν' ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από τις υπερφυσικές δυνάμεις του μικρού. Η διαδρομή ξεκινά ως άμυνα εναντίον θρησκόληπτων εξτρεμιστών και της τοπικής αστυνομίας, αλλά γρήγορα εξελίσσεται σ' ένα ανθρωποκυνηγητό σ' ολόκληρη την Αμερική, με την εμπλοκή της κυβέρνησης. Ο πατέρας θα κάνει τα πάντα για να διασώσει τον Αλτον να εκπληρώσει το πεπρωμένο του που θα μπορούσε ν' αλλάξει για πάντα τον κόσμο. Τον Αλτον υποδύεται ο Τζέιντεν Λίμπερερ του «St. Vincent», ο Μάικλ Σάνον, ο αγαπημένος ηθοποιός του Νίκολς, κρατά τον κεντρικό ρόλο του πατέρα, ο Σαμ Σέπαρντ κάνει κι εδώ την εμφάνισή του, ενώ το καστ συμπληρώνουν οι Κίρστεν Ντανστ, Τζόελ Ετζερτον και Ανταμ Ντράιβερ. Δείτε παρακάτω το πρώτο κλιπ από την ταινία που κυκλοφόρησε και... κάντε όρεξη!

Δείτε ακόμη: The Queen is Dead κι ο Μάικλ Σάνον τραγουδάει Smiths!

midnight special poster 607