Buzz

Η Μισέλ Φάιφερ αναζητά τον εαυτό της στο τρέιλερ του «Where Is Kyra?»

στα 10

Και οι κριτικές μιλούν για μια από τις καλύτερες ερμηνείες της ηθοποιού εδώ και χρόνια.

Η Μισέλ Φάιφερ αναζητά τον εαυτό της στο τρέιλερ του «Where Is Kyra?»

Διακριτικά, αθόρυβα, αλλά μεθοδικά, η Μισέλ Φάιφερ χτίζει εδώ και λίγο καιρό ένα δυναμικό comeback μέσα από μικρούς αλλά εντυπωσιακούς δεύτερους ρόλους, είτε πρόκειται για την αμφιλεγόμενη «μητέρα!» του Ντάρεν Αρονόφσκι είτε για το υπερεπιτυχημένο εισπρακτικά «Εγκλημα στο Οριάν Εξπρές» του Κένεθ Μπράνα, ενώ σύντομα ετοιμάζεται να εισβάλλει ξανά στον κόσμο των υπερηρωικών ταινιών με το «Ant-Man and the Wasp».

Το «Where Is Kyra?», ωστόσο, διαφέρει τόσο γιατί προέρχεται από το χώρο του ανεξάρτητου σινεμά, όσο και γιατί χάρισε στη Μισέλ Φάιφερ έναν από τους σπάνιους πλέον πρωταγωνιστικούς της ρόλους, που έκανε τους κριτικούς να μιλούν για μια από τις καλύτερες ερμηνείες της ηθοποιού εδώ και χρόνια, μετά την πρεμιέρα της ταινίας στο περσινό Φεστιβάλ του Σάντανς.

Διαβάστε ακόμη: Michelle, ma belle: H Μισέλ Φάιφερ επιστρέφει δυναμικά!

Where Is Kyra? 607

Where Is Kyra? 607

Το φιλμ αφηγείται την ιστορία της Κίρα Τζόνσον, μιας μεσήλικης χωρισμένης γυναίκας που μετακομίζει στο διαμέρισμα της ηλικιωμένης μητέρας της στο Μπρούκλιν, καθώς παράλληλα ψάχνει για δουλειά και προσπαθεί να σταθεί και πάλι στα πόδια της. Οταν η μητέρα της πεθαίνει ξαφνικά, η Κίρα βρίσκεται χωρίς καμία στήριξη, τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά, και αντιμέτωπη με ελάχιστες επιλογές – καμία από αυτές ιδιαίτερα καλή. Παρά την υποσχόμενη γνωριμία της με έναν συμπονετικό γείτονα που παλεύει με τους δικούς του δαίμονες, η Κίρα δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κάποτε τακτοποιημένη ζωή της έχει καταρρεύσει και καταφεύγει σε ολοένα και πιο απεγνωσμένες λύσεις προκειμένου να κρατήσει όσα της έχουν απομείνει.

Η σκηνοθεσία ανήκει στον Αντριου Νοσάνμου («Mother of George»), η ατμοσφαιρική, αποπνικτική φωτογραφία στον εξαιρετικά ανερχόμενο Μπράντφορντ Γιανγκ («Ain’t Them Bodies Saints», «Arrival», «Solo: A Star Wars Story»), ενώ συμπρωταγωνιστεί ο Κίφερ Σάδερλαντ.

Πατήστε το play για να δείτε το τρέιλερ παρακάτω.


Διαβάστε ακόμη